Top 40

week 43 (28 oktober 2017)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Piek
Punten
1
1
10
Details P!nk - What about us
110
 
1
314
3
3
12
Details The Scr!pt - Ra!n
312
 
3
335
13
10
16
Details Dua Lipa - New rules
1016
 
1
470
20
25
4
Details Wulf - Mind made up
254
20
53
38
35
21
Details Rita Ora - Your song
3521
 
18
272


21 Reacties


Log in om te reageren.

top40fan  - 
wordt een grote hit die van selena gomez elke keer als hem opnieuw luister vindt ik hem steeds beter worden wel een aint it me wordt dat kwa score gok ik
Marco Gerritsen  - 
Prima AS. Eerste voor Selena Gomez pas (opvallend) DS, voorzie geen grote hit maar vind het persoonlijk wel een lekker opvallend plaatje.
top40fan  - 
Pff gare ds nog nooit van gehoord
Frank Zweers  - 
@Gaatze Wijma Breed meten is beter weten
Top40gebruikersnaam Top40gebruikersnaam  - 
Top alarmschijf !
top40fan  - 
even selena gomez vergeten zat er ook wel weer in als as goed nr
Gaatze Wijma  - 
Nog even een voorspelling voor de schijven. Eva Simons DS en Pitbull AS
Gaatze Wijma  - 
Beste Frank Zweers, Beter dat er "radio hits er in staan. Streaming alleen is ook niet betrouwbaar. Wordt ook al veel mee gerommeld. Was onlangs ook nog op tv. Dus gelukkig zit airplay er nog steeds bij ed nog bij.
Gaatze Wijma  - 
Lijst met een paar tegenvallers. Sevn Alias staat in de Top 10 ipv Kygo. Avicii Marshmello en Jonas Blue zakken. Deze laatste staat natuurlijk wel lang genoteerd maar goed, vorige week van 3 naar 6 en nu weer naar 12. Gaat nu wel ERG snel. Helaas stijgt DJ Snake ook maar een plek en is Post Malone nog verder gestegen. Plek 7 was nog wel terecht. Maar een Top 5 hit. Gelukkig veel positieve verschuivingen. CNCO, Zayn,Ed Sheeran, Maroon 5,Niall Horan,Wulf,Camila Cabello,Imagine Dragons (Whatever It Takes) en PTM stijgen door. The Script,Sam Smith en Dimitri Vegas blijven staan, en Armin Van Buuren, Axwell & Ingrosso, Imagine Dragons (Thunder) Rita Ora & Lucas & Steve zakken gelukkig rustig terwijl ze al een hele tijd staan genoteerd. Maar blijven zeer goede nummers. Sam Feldt is gelukkig niet verder doorgestegen. Verveelt nu al. Origineel is VEEL beter. Gelukkig zakken Marco & Taylor ook. Deze week hele goede binnenkomers. Vooral Miss Montreal
Wessel Veenman  - 
Eindelijk Sorry in de top40, werd tijd! Hoop op de nieuwe Alan Walker als DS, wat een beuker is dat zeg! Verder gaar dat Dua Lipa alweer uit de top10 is...Wulf, Post Malone en Imagine Dragons stijgen lekker, en jammer dat Silence zakt...
top40fan  - 
gok op clean bandit of martin garrix als as
c schildwacht  - 
en weer kan ik de lijst niet uitprinten, wat is dit toch iedere keer???? Het is gewoon een pijnhoop geworden, niet iedere verandering is een verbetering!!!
Gaatze Wijma  - 
Beste Frank Zweers, Beter dat er "radio hits er in staan. Streaming alleen is ook niet betrouwbaar. Wordt ook al veel mee gerommeld. Was onlangs ook nog op tv. Dus gelukkig zit airplay er nog steeds bij ed nog bij.
Frank Zweers  - 
A Million Ways dus (die titels ook)
Frank Zweers  - 
A Million Miles is een echte radiohit net als Mind Made Up die nog meer airplay heeft. Wulff begint op streams nu ook te scoren. Opvallend is de flinke winst voor Rockstar van Post Malone terwijl ie niet in de airplay top 40 staat. Wellicht veel geraadpleegd op social media nav de youtubehack .
Harry Denekamp  - 
Het gedrukte exemplaar kun je vanaf 18.00 uur downloaden.
Marco Gerritsen  - 
Wtf Reggaetón Lento op 2 haha, wel nice Rockatsr en Dusk Till Dawn in de top5. Perfect ook terecht in de top10, jammer dat Stargazing net wordt geblokkeerd (nog) Toch al wat oudere, nieuwe, binnenkomers.
Top40gebruikersnaam Top40gebruikersnaam  - 
@ Bart van der Wal puur door airplay jammer genoeg
Menno Heslinga  - 
Eindelijk dan ook erkenning in de top 40 voor Nothing but the Thieves als hoogste binnekomer.
Bart van der Wal  - 
Hoe is het mogelijk dat Miss Montreal in de lijst staat.... Dit soort liedjes haalt de top 40 nooit...Alleen als je Miss Montreal heet. Erg opvallend.
Linda  - 
Is het niet mogelijk deze lijst te downloaden om uit te printen?