Top 40

week 44 (4 november 2017)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Piek
Punten
1
1
11
Details P!nk - What about us
111
 
1
354
5
3
13
Details The Scr!pt - Ra!n
313
 
3
371
15
13
17
Details Dua Lipa - New rules
1317
 
1
496
17
20
5
Details Wulf - Mind made up
205
17
77


17 Reacties


Log in om te reageren.

Sander Hindriks  - 
wat een slechte alarmschijf ben fan van David Guetta maar wat heeft Charlie XCX een rotstem zeg
Marco Gerritsen  - 
AS had ik liever als DS gezien, zodat de AS naar iets verrassends kon (Kygo, Charlie Puth of Avicii/Rita Ora bijv.) De DS tja, geen verkeerde plaat, maar kies hem dan 2 weken eerder als de hype er is, ach.
Marco Gerritsen  - 
De nonstop draait dezelfde muziek hoor en 538 is al 25 jaar een Dancezender
Gaatze Wijma  - 
Beste Bart van der Wal. Dit is weer een klassiek geval van vriendjespolitiek. Want ze likken nog NET niet de achterste van artiesten als Martin Garrix. En nu ook met David Guetta als AS. Dat is echt een dieptepunt. Radio 538 is absoluut naar een dieptepunt gezakt. Maar dat is al jaren zo. Heb lang naar ze geluisterd met veel plezier, maar het is een echte DANCE zender geworden met weinig aandacht voor andere genres. Luister nu alleen naar de zender voor de Top 40. Maar voor de rest al lang niet meer. Zeker niet met die flut dj's als Sander (van Coen en Sander) en die gasten van de avondploeg. Want die Ivo doet de top 40 ook niet goed. Had liever Jens Timmermans. Maar ja, die is er al een paar jaar niet meer. ERG jammer. Draait om de dj's die zich nogal wat voelen. Ik luister nu alleen maar naar nonstop zenders.
top40fan  - 
@ ivar sip nog een waardeloze as ook zo slecht dat nr waren er geen betere keuzes pff
top40fan  - 
@ bart van der wal en die as ook weer zo een vriendjespolitieke keuze david guetta en afrojack bah bah
Ivar Sip  - 
Wat een onzin weer die Alarmschijf.
Bart van der Wal  - 
Al die te gekke platen van Alan Walker worden compleet genegeerd door radio 538. Allemaal scoren ze bijna 90% in maak het of kraak het......Maar nee hoor, weer Martin Garrix met de dancesmash. Why??
Gaatze Wijma  - 
Wat een onzin om te zeggen dat iemand ZO vorige eeuw is. Dat is ZO'N foute tekst. Slaat nergens op. Artiesten hebben tegenwoordig al zo'n beperkte houdbaarheidsdatum. Maar ik vind wel dat Marco met Thuis een van zijn minste nummers heeft afgeleverd. Sowieso na waterkant is het minder geworden. Al vond Ik zou het zo weer overdoen, Samen voor altijd en Mooi wel weer goed. Maar ondergewaardeerd door het publiek.
Gaatze Wijma  - 
Wat een onzin om te zeggen dat iemand ZO vorige eeuw is. Dat is ZO'N foute tekst. Slaat nergens op. Artiesten hebben tegenwoordig al zo'n beperkte houdbaarheidsdatum. Maar ik vind wel dat Marco met Thuis een van zijn minste nummers heeft afgeleverd. Sowieso na waterkant is het minder geworden. Al vond Ik zou het zo weer overdoen, Samen voor altijd en Mooi wel weer goed. Maar ondergewaardeerd door het publiek.
MrMusicSteijl  - 
Heel mooi dat Havana eindelijk richting top 10 gaat! Het heeft even geduurd, maar dan toch. Doet mij ook deugd dat Portugal. The Man doorstijgt naar 25 en het is eigenlijk ook wel een prestatie dat Nothing But Thieves stijgt. Mag een stuk hoger komen! Eindelijk weer eens betere muziek in de Enige Echte na al die Nederhop. Het is weer vrijdag, de week is weer voorbij... :-)
Menno Heslinga  - 
Marco is zo vorige eeuw. Hij kan beter met pensioen gaan in plaats van ons lastig vallen met dit soort thuis-liedjes.
top40fan  - 
@ bart van der wal die draaide ze nog wel als extra track die nieuwe van alan walker dus wie weet
Adriaan Hout  - 
Klopt helemaal Martin, Marco had beter thuis kunnen blijven i.p.v deze inzingen in de studio en John Ewbank ook!
Marco Gerritsen  - 
Beetje saaiige lijst, Perfect lijkt op koers voor de volgende #1-hit, opvallend met een album-single in dit streaming tijdperk. Top10 voor Stargazing terecht, ook mooi dat Havana weer terug stijgt, gaat erg viral na de videoclip, kan zeker nog veel hoger komen. Daaronder is het een beetje stuivertje wisselen, wel 3 binnenkomers. Opvallend dat P!nk de HB is, terwijl Keep Your Head Up (Lucas & Steve) met meer airplay en ongeveer even veel streams het niet redt. How Long en Carry You Home prima.
Martin van Holstein  - 
Super dat Ed Sheeran naar 2 stijgt! Hopelijk volgende week nummer 1, al vind ik P!nk ook nog steeds erg goed :) Opvallend in deze lijst is dat Marco Borsato de snelste zakker in de lijst is, al na 4 weken. Niet dat het erg is, want het nummertje Thuis is werkelijk niet om aan te horen. Misschien wel z'n slechtste Top 40 hit ooit?
Gaatze Wijma  - 
Super goede lijst. Ed Sheeran stijgt naar nummer 2. Hopelijk volgende week 1 en tot en met de kerstdagen daar mooi blijven staan. Past ERG goed bij de tijd van het jaar. Maar gelukkig stijgen ook Zayn, Sam Smith,Kygo,Maroon 5,Niall Horan,Camilla Cabello,Wulf,Imagine Dragons (Whatever It Takes),PTM,DJ Snake en Nothing But Thieves. Al hadden de meesten ook nog wel meer door mogen stijgen. Armin Van Buuren, Axwell & Ingrosso en Imagine Dragons (Thunder) zakken gelukkig maar een paar plaatsen. Enige mispuntjes zijn dat Sevn Alias stijgt en dat Marshmello,Jason Derulo & Miss Montreal maar een plaatsjes stijgen. Deze week 2 goede binnenkomers. Die van P!nk valt nog wat tegen. Maar misschien nog een paar keer luisteren. DS is deze week (alsnog) voor Eva Simons maar hoop Avicii & Rita Ora, AS is wat lastig deze week. Maar gok dan toch Taylor Swift.