Tipparade

week 29 (17 juli 2021)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


15 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Valerie Verschelde
Valerie Verschelde  - 
Alvaro Soler's nieuwe single Mañana is echt fantastisch! Ik hoop dat Mañana in de top 40 komt, het is echt een topnummer.
Top 40 profiel van Bert Klein
Bert Klein  - 
Intro Guus Meewis lijkt heel veel op een oude jaren 80 Italo; K.Barré - Right By The Moon. Te vinden op YouTube. Luister en oordeel zelf.
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
Had wel verwacht dat de heel leuke Top Song van vorige week had binnen gekomen: Wait for me van de Britse band Super DB. Hier wordt wederom voor onnavolgbare hiphopmeuk van qlas gekozen (uiteraard zal er wel weer een voorstander van dit soort muziek in de commentaren om de hoek komen. maar goed, gelukkig ieder zijn mening) als ook de niet-veelzeggende nieuwe van BTS. Wel heel leuk dat Shouse, S&F en Kid Laroi door zijn, echter jammer dat Maneskin niet door is. Op basis van de streams had dat wel logisch geweest. Ben benieuwd naar de nieuwe Shakira. SHM is toch zeker een verrassing. Het lijkt een lekker nummer. Shane Codd, Soler en Dragonette had ik zeker ook hoger verwacht, maar dat komt hopelijk nog. Kungs en Iglesias terecht snel omhoog, maar dat biedt tegenwoordig ook geen zekerheid meer, hopelijk zit ik er naast. Trinidad en Master KG zouden ook door kunnen. We laten ons verrassen.
Top 40 profiel van Erik Rijpstra
Erik Rijpstra  - 
Valt me op dat twee nummers die in de Top 10 van de streaminglijst staan, beide blijven plakken (Lijpe en Måneskin). Verder twee binnenkomers met hitpotentie: Guus Meeuwis en Shakira. Dat laatste nummer swingt de pan uit: misschien binnenkort wel Alarmschijf? Verder is de nieuwe van BTS duidelijk beter dan de vorige. De nieuwe van Swedish House Maffia vind ik een twijfelgeval; vaker beluisteren? Blij dat Shouse door is naar de Top 40: heerlijk nummer met summer vibes!
Top 40 profiel van Thijs Van Wassenaar
Thijs Van Wassenaar  - 
Ik heb nog een dingetje: bij Mijn Top 40 kan ik mijn persoonlijke Top 40 niet aanpassen... Ben ik de enige die dit heeft of is dit ook een gevolg van het probleem met de chartruns?
Top 40 profiel van Harry Denekamp
Harry Denekamp  - 
@Frankly Zweers - dat gebeurt als we het probleem hebben gevonden... wordt aan gewerkt maar is een vrij hardnekkig issue
Top 40 profiel van Arjan Zwitselaar Zwitselaar
Arjan Zwitselaar Zwitselaar  - 
En Alan Walker moet door! Ik ben nog steeds geïrriteerd dat Fake A Smile de lijst niet heeft gehaald ;-)
Top 40 profiel van Frankly Zweers
Frankly Zweers  - 
De positieverlopen (chartruns) van alle noteringen uit de Top 40 en Tipparade zijn niet meer zichtbaar ? Kunnen deze weer terug geplaatst worden?
Top 40 profiel van Sun & Snow Top 40
Sun & Snow Top 40  - 
Ik had gehoopt dat Shane Codd en Alvaro Soler al een stukje verder waren! Het zijn twee supergave zomerse platen die zeker een plek in de top 40 verdienen :)
Top 40 profiel van Arjan Zwitselaar Zwitselaar
Arjan Zwitselaar Zwitselaar  - 
Benieuwd naar Swedish House Mafia. Wat mij betreft mogen direct door naar de top 40: Master KG, Alan Walker, Bastille en Metejoor. Ik was eerst niet zo enthousiast over het liedje van Metejoor, maar ik moet toegeven dat hoe vaker ik het hoor, hoe beter ik deze vind.
Top 40 profiel van Sander
Sander  - 
@Aimzique Lazzaranzo idd weer zo'n goedkope rapper als hoogste binnenkomer. Enige leuke binnenkomers Shakira en ben wel benieuwd naar Donny en Gerard Joling. Donny heeft altijd wel leuke nummers. Verder de echt goeie nummers komen weer geen steek verder zoals Alvaro Soler - Mabel en bastille. Gelukkig gaat Enrique iglesias wel mooi snel omhoog
Top 40 profiel van PJ Majoor
PJ Majoor  - 
Nothing else matters er weer uit? jammer!
Top 40 profiel van Bram
Bram  - 
Alan Walker en Imanbek blijven zitten ben bang dat het helaas weer geen top40 wordt zonde.
Top 40 profiel van Aimzique Lazzaranzo
Aimzique Lazzaranzo  - 
Paar leuke nieuwe binnenkomers, maar verder weer 2 goedkope rap nummers die als hoogste binnenkomen. Geef mij maar de Nederlandse rap uit de 00s. Donnie maakt wel altijd leuke muziek, en ook deze mag van mij door naar de Top 40. Ben ook erg benieuwd naar de SHM track, waar "we" al jaren op aan het wachten zijn. Alarmschijf wordt denk ik SHM of Enrique Iglesias.
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
Shouse, S&F en Kid Laroi door, 3 prima verdiende tracks door. Helaas veel plakkers weer die doormogen of slechte binnenkomers of remixes. benieuwd naar SHS