Tipparade

week 38 (19 september 2020)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


13 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Niels Vernooy
Niels Vernooy  - 
daar ben ik het helemaal mee eens MrMusicSteijl Amy Macdonald mag er zeker zijn letterlijk en figuurlijk
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
De top 5 kan volgende week naar het archief. De nummers 6, 7 en 10 kunnen dan graag door naar de Lijst der Lijsten. Dat geldt zeker ook voor Di-Rect en Celeste, want wat zijn dat goede nummers. Conan Gray, N&S, Alicia, Keith Urban & Pink en Sam Smith kunnen eigenlijk ook wel gelijk door. De rest mag nog wat pruttelen in de Tip en dan naar het Archief. Hopelijk volgende week veel nieuwe binnenkomers die nu in de Stemlijst staan. Daar staan een reeks prachtige exemplaren!
Top 40 profiel van Jacco Kosten
Jacco Kosten  - 
Zitten kevin en yada lauren er nog steeds niet in?
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
Het zou leuk zijn als de nieuwe van The Boss Springsteen of Disclosure of Alicia Keys of Purple Disco Machine (met Sophie & The Giant) de AS pakken deze week. Tate McRae is inderdaad ook leuk. Maar hopelijk niet Kygo, want hij "ver-Kygoot" alleen maar geweldige nummers, waaraan hij sowieso niet kan tippen! De nieuwe Amy MacDonald mag er trouwens ook zijn. Ik heb het idee dat er in de Stemlijst betere nummers staan, dan in de Tipparade op dit moment.
Top 40 profiel van Sun & Snow Top 40
Sun & Snow Top 40  - 
denk het ook @jacco
Top 40 profiel van Jacco Kosten
Jacco Kosten  - 
Martin Garrix haalt zn streak niet, want fire zit nog in de tipparade
Top 40 profiel van Nour
Nour  - 
AS hopelijk toch nog voo Tate McRae met You Broke Me First, maar waarschijnlijk wordt dat iets als Hot Stuff, ben wel heel beniewd! Want voor de rest niet echt potentiële kandidaten voor de AS.
Top 40 profiel van Henk Sants
Henk Sants  - 
Moi luu har propblemen hat om binnen te kommen; zeuven nijen , naait gek dizze weke; Simon Smit zien diamanten binnen mooi, goud poetst en goud klineknbd; dij hot stuff van de stones is beter din dizze miks; slappe boudel, zunde van Summer heur plaote; Holie holie mien zwoare bolie; dij Bieber dut het weer; goud laid, grode hit mit Sjens de Repper; Ain teveulo van kontrieman Urban en Pink, ain goije. Dij Oostenwind is as ain klaaine bries mit de hitte; Nick en Simon, gain hit dus. Te kold. Hetter van Conan Gree wodt een grode hit. Mooi nummer mien kooijen vinnden hom ook mooi. Internetgeld enGunna cs is te engels; wordt nix in de staal bie mie. Dij p+rik moggen ze zulf opdrinken. Oet de tip en flopt: Cardigan, Jeems Bee, Kou op mit haart; en Heesen en Brees (Van mie alliniig), en Agua van Tainy en J Balvin ookdroet. Noar de vattig: Guetta en Siea, Klien Bandit ook en Lost F Natheiu Koss ook. Nou tabee moar weer!
Top 40 profiel van Bert Klein
Bert Klein  - 
Keith Urban........veel te lang ondergewaardeerd in Nederland. Eindelijk in de tipparade!
Top 40 profiel van Bart Remmers Remmers
Bart Remmers Remmers  - 
Hopelijk niet weer zo'n slappe remix van Kygo... Arme Donna kan zich al lang niet meer verweren.
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
Ivar, precies mijn gedachte!
Top 40 profiel van Ervé
Ervé  - 
Het debuut van Keith Urban in de Nederlandse hitparade. Het werd tijd...
Top 40 profiel van Ivar Sip Sip
Ivar Sip Sip  - 
David Guetta & Sia, James Bay en Clean Bandit sowieso door gok ik, misschien nog Lost Frequencies? Toffe binnenkomers, heb echt heel veel zin in Kygo en Donna Summer! Verder ook leuk dat Lucas & Steve en Tate McRae hier lekker hard gaan, hopelijk volgende week Top 40 voor hun.