Tipparade

week 10 (7 maart 2020)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


14 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Teun
Teun
Stem allemaal op Aaron D. met 'No Way Out' voor in de tipparade. Ik gun het hem echt om een keer in de tipparade te staan. bovendien is het ook een topnummer. Check ook de videoclip, die is ook goed.
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl
De hele Top 11 kan richting uitgang, behalve de AS. Verder verwacht ik toch wel iets meer van Mabel en Lady Gaga. Dotan, Remme en Joe Buck verdienen zeker een notering in de Lijst. Héél blij met Coldplay en Alanis Morissette ?? Volgende week Top 40 graag. De andere nieuwelingen zijn bagger tot okay ? In de stemlijst staan zeker een aantal goede kanshebbers. Hopelijk staan die er volgende week in!
Top 40 profiel van Ruud
Ruud
Yes eindelijk coldplay binnen! Echt het beste nummer van het nieuwe album! Hoop dat deze AS wordt
Top 40 profiel van Henk Sants
Henk Sants
Moi luu, wat ain boudel weer de Zwadde! Hest Doavinoa en Gerritsen al weer in de lieste stoan. Wat ain tempo. Sneu veur JoJi en Run en Krezep (Bin hier al eerder west) 5SOS binnen deur mit old me en Purl Sjem en Roddie Ricks en Furre en Dreek binnen ook flopt. Mor Allanis en Ketie Perrie holden de ere hoog veur de olle garde en Vois winnoar Sophia mit Alaska (Krieg dral kold van as ik dat lees) en Coldplay binnen mooije stukjes. Veul NL perdukt dizzmopal zoas Mekrooi en Lil Klaaine en Frennoa en Fleks (en Snelle) is ain goud taiken. Tobbik Breking mie is goud. Ledy GG is nog dounde mor kompt wel in de top 40. Nou ik mout mien klompen schoonmoaken. Moi
Top 40 profiel van Rob Ester
Rob Ester
Mijn God, wat wordt hier toch allemaal weer een onzin verkocht. Mabel wordt gewoon gedraaid door Qmusic (maar doet het gewoon ook (nog) niet zo goed op streaming) en de laatste keer dat Lil Kleine de Top 40 haalde, was in 2018. Al zijn singles in 2019 (6 stuks!) kwamen niet verder dan de Tipparade, dus je opmerking "zal je zien dat Kleine volgende week direct WEER door naar de Top 40 is" is nogal lachwekkend.
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab
Denk niet dat The Box de oversteek heeft gemaakt, maar zou wel leuk zijn. Breukink Me ook lekker hoog binnen.
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab
Wat Rob zegt dus. 538 draait Mabel nog niet echt @Nick maar is wel gemaakt, dus zie ik wel op de playlist verschijnen morgen. Say So nu in MTOKT trouwens, hopelijk haalt die het ook.
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen
@Sander, laten we hopen dat ze die dan meer gaan draaien
Top 40 profiel van Hendrik Ritskes
Hendrik Ritskes
Het zit weer goed vast vandaag vooral bovenin. Mabel en Lady Gaga vallen tegen, had ik duidelijk meer van verwacht. Joji na drie weken er al uit? En de nieuwe Katy Perry, die komt morgen, ben benieuwd. Mooi dat 5SOS door is, dat is een lekker nummer.
Top 40 profiel van Sander
Sander
Jullie hebben gelijk Mabel had ik overheen gekeken.Maar dat Gaga er niet tussen staat valt me wel vies tegen.
Top 40 profiel van Sander
Sander
@Wesley Steenbergen Ik had ook meer verwacht Maar Gaga word op Radio totaal genegeerd net als Mabel. je moet het toch voor een groot deel van Airplay hebben.Maar je zal zien Kleine is volgende week direct weer door naar de top 40 ondanks alle kritiek.Denk dat Katy Perry ook geen podium krijgt op radio.Ook al hoop ik van wel.
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen
Van Boyfriend, Stupid Love en The other side meer verwacht
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen
Old me, Drown & Beat me door
Top 40 profiel van Nick
Nick
@Sander Q en 538 draaien Mabel inderdaad, komt volgende week wel binnen kwestie van tijd