Tipparade

week 26 (29 juni 2019)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video


22 Reacties


Log in om te reageren.

Wesley Steenbergen  - 
@MrMusicSteijl: La libertad verwachtte ik al een maand geleden...., en het gebeurt nu idd veel vaker dat AS doorgaat naar Top40 direct zonder Tip1. Calma had idd wel gemogen, maar eerlijk zijn er wel nummers die op 1 stonden en doorgingen dit jaar. Alleen nu niet heel veel. De laatste 2 leiders die doorgingen waren AS rond maart/april What I Like about you en Hey look ma I made it.
Stefan  - 
@Nick de Rooij hoe? :')
Nick de Rooij  - 
@Stefan regelen we wel effe
MrMusicSteijl  - 
Inderdaad jammer dat Mahmood met Soldi niet naar de Lijst der Lijsten is gegaan. Juist ook een leuk nummer. Hoort er gewoon in thuis. Kom Q-Music doe er wat aan! Leuke AS trouwens :-) Verder is het geen eer meer om op 1 te staan in de Tipparade, want het betekent dat je niet naar de Top 40 gaat. Spijtig voor Mabel. Ernstig jammer. De eerste plek moet gewoon de AS zijn en als het dan anders moet, dan gewoon naar de Lijst! Wie is het daarmee eens? Kunnen Q-Music daartoe bewegen? Zoals laatstelijk de zomerplaat van Alicia Keys getiteld Calma, die had toch ook al lang in de Lijst moeten staan? Totaal onbegrijpelijk dat Atje er nog in staat, wat doet de plaat daar nog? Had toch al lang verwijderd moeten worden?! Verder niet heel sterke nummers in de Tipparade. Qua nieuwe binnenkomers interessant te zien dat Freddy Mercury binnenkomt, volgende week Top 40 zou ik zeggen. Sheeran/Khalid is ook wel gaaf. Nu is het wachten op een aantal lekkere zomerhits, zoals nieuwe Alvaro Soler met La Libertad, Angèle (uit België) met Balance ton quoi (heel leuke video!!), Zaz met Que vendra.
Hans Vegt  - 
Zonde dat Soldi van Mahmood de top 40 niet heeft gehaald. Nederland wil zeker geen andere songfestivalplaat horen dan Arcade nu we zelf gewonnen hebben. Jammer. Zo chauvinistisch/nationalistisch zijn we dus.
Stefan  - 
@Nick de Rooij Ik zou graag in die whatsapp-groep willen! Hoe kom ik daarin?
Nick de Rooij  - 
@Silento123, niet alleen maar, ook over andere lijsten/dingen
Niels Vernooy  - 
wow freddie mercury bijna 28 jaar naar zijn dood nog binnen met een plaat en dan ook nog eens de whitney houston de vrouw die je echt omver kan blazen met haar stem. mooi al die ode aan de dode!
Menno Heslinga  - 
@Sander sinds wanneer is Freddy Mercury ook al bagger? En de nieuwe Suzan & Freek heb je nog niet eens kunnen horen. Of hou je alleen maar muziek van artiesten met borsten. Tja... dan is de rest inderdaad deze week bagger. :-)
Silento123  - 
@Nick de Rooij Gaat de Whatsapp groep exclusief over de Nederlandse Top 40 of niet?
Nick de Rooij  - 
Even voor de freaks onder ons, we hebben een Whatsapp groep als je erin wilt moet je het even zeggen
Martijn Schipper  - 
Ik hoop ook dat de nieuwe Zara Larsson erin komt. Ze maakt de laatste leuke muziek en deze is ook top!
Jordy Bunt  - 
Freddie Mercury erin, gaaf! Wat mij wel stoorde is dat dit nummer werd gepresenteerd als nieuw nummer, terwijl het in 1986 al in een veel meer bombastische versie was uitgebracht. Zal helaas wel weer niet in de Top 40 komen, aangezien het wel is gebleken dat kwaliteit niet altijd in de lijst terecht komt.
Silento123  - 
All The Time is wel mijn favoriet van de recente Zara Larsson nummers. Dus als er één wat mij betreft de Top 40 verdient, dan is het deze. Verder hoop ik dat Higher Love goed is, maar dat is nog even afwachten.
Nick de Rooij  - 
Mee eens @Tim
Tim  - 
Ik hoop dat de nieuwe binnenkomer van Zara Larsson dit keer wél doorgaat naar de Top 40. Ruin My Life, WOW, Don’t Worry Bout Me vond ik ook al steengoed maar die behaalden nooit de Top 40.
S de Blok  - 
Tiziano Ferro direct binnen?
Sander Hindriks  - 
Mad love had allang in de top 40 moeten staan . Verder alleen Zara Larsson een leuke binnenkomer verder bagger
Wesley Steenbergen  - 
Mad Love had ik ook wel verwacht
Roy Spijkerboer  - 
How Would You Feel, Señorita en You Need To Calm Down door. Geen Mad Love..? Dat had ik niet verwacht.
Wesley Steenbergen  - 
Binnenkomers vallen me wat tegen
Wesley Steenbergen  - 
Senorita, YNTCD en How would you feel binnen. Wel verwacht