Streaming Top 40

week 22 (30 mei 2018)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
6
14
11
Details Daddy Yankee - Dura
1411
 
29
27
19
Details Dua Lipa - IDGAF
2719
 


6 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Julian
Julian
@Erik - Ik ben het met je eens. De Billboard Hot 100 is veel beter.
Top 40 profiel van Frank Zweers
Frank Zweers
Dit moest haast wel een fout (bug) in de datagegevens zijn.
Top 40 profiel van Erik
Erik
Heel vreemd. Waarschijnlijk een andere manier van samenstellen. Misschien worden alleen unieke ip stream gegevens geteld of worden alle streamplatforms als gelijkwaardig berekend. Misschien zijn de youtube streams er vanaf nu bijgeteld (Post Malone/Better now heeft nog officiële videoclip. Wat dat betreft kan de Stichting Top 40 nog een hoop leren van Billboard. Billboard publiceert wekelijks een chart, met vaste regels, gebaseerd op objectieve cijfers die voor iedereen transparant zijn.
Top 40 profiel van Top40gebruikersnaam Top40gebruikersnaam
Top40gebruikersnaam Top40gebruikersnaam
@erik helemaal mee eens, vind de top heel onprofessioneel, je kunt niet youtube en andere streamingdienst mee gaan tellen aangezien lang niet alle muziek op YouTube staan, en van die onlogische fouten als rockstar (heerlijk nummer) opeens weer op 10 ?
Top 40 profiel van Top40gebruikersnaam Top40gebruikersnaam
Top40gebruikersnaam Top40gebruikersnaam
Deze lijst is heeel apart samen gesteld, hoe staat post malone op 25 als die op spotify al 2 weken lang op de 5de plek staat op spotify en hey meisje op 12 ? Spotify nummer 2 dan draai het om die veel minde gestreamt wordt op 2 ?!?!
Top 40 profiel van Frank Zweers
Frank Zweers
Wat is er met deze lijst gebeurd gezien de enorme hoge re-entry van Rockstar en andere re-entries. Ook de flinke daling van Ariane Grande is opvallend . Verkeerde lijst aangeleverd of de samenstelling is gewijzigd ?