New Releases: Tabitha doet 't met Nielson

- Releases

 Tiësto Nielson Bizzey Tabitha Sam Smith Demi Lovato Zonderling Jason Mraz Lost Frequencies Kygo
Tabitha en Nielson

Zoals iedere week zetten we de heetste nieuwe releases voor je een op een rij. Deze week check je nieuwe tracks van onder anderen Tabitha en Nielson, Tiësto en Becky Hill en Sam Smith en Demi Lovato.

SLAPEN MET HET LICHT AAN – Tabitha & Nielson
Afgelopen week trad Nielson nog op in een leeg Restaurant Het Magazijn in Dordrecht om de horeca een hart onder de riem te steken tijdens de coronacrisis. De Dordtenaar zong daar onder andere zijn grootste hits. Slapen Met Het Licht Aan is een samenwerking met Tabitha, die in 2019 een geweldig jaar had met hits als Hij Is Van Mij en Moment. Maar ze heeft meer in haar mars. Zo bracht ze ook solonummers uit en trad ze door het hele land op. De track met Nielson valt meteen op door de beat.

I’M READY – Sam Smith with Demi Lovato
De Olympische Spelen zijn verplaatst naar volgend jaar, maar gelukkig hebben we de video van I’m Ready nog. In de clip van de nieuwe track van Sam Smith en Demi Lovato zien we het duo bij verschillende Olympische sporten. Daar gaat de track overigens niet over. De twee zijn gewoon ‘ready’ voor een nieuwe liefde in hun leven. I’m Ready zal op het nieuwe album van Sam staan, dat voorlopig is uitgesteld tot later dit jaar.

NOTHING REALLY MATTERS – Tiësto feat. Becky Hill
Tiësto is inmiddels 51, maar nog altijd weet hij alle ingredienten samen te brengen om een hit te boetseren. Vorig jaar scoorde hij met Jonas Blue en Rita Ora nog de grootste Top 40-hit uit zijn lange loopbaan met Ritual. Deze keer heeft hij Becky Hill ingeschakeld. Deze zangeres ken je vooral van Lose Control, dat ze maakte met Meduza en Goodboys. Wat je misschien niet weet, is dat ze ooit mee deed aan The Voice UK. Becky strandde in de halve finale, maar was wel de eerste deelneemster die een nummer 1-hit scoorde in het Verenigd Koninkrijk.

LOVE TO GO – Lost Frequencies, Zonderling & Kelvin Jones
In 2017 brachten Lost Frequencies en het Groningse Zonderling de track Crazy uit. Het nummer bereikte de twaalfde plek in de Nederlandse Top 40 en stond 16 weken in de lijst. Ook was het niet van de radio af te slaan. Dat smaakt naar meer, moeten de Belgische dj en producer en het Nederlandse duo gedacht hebben. Love To Go is opnieuw een samenwerking tussen hen, maar deze keer werd ook Kelvin Jones ingeschakeld. Deze Brits-Zimbabwaanse zanger kwam in the picture nadat een vriend zijn track Call You Home op een bekend forum had gezet. Het leverde hem een contract op bij Sony.

DO SI DO – Diplo with Blanco Brown
Diplo mag dan weer volop bezig zijn met Major Lazer, dat wil niet zeggen dat hij er geen andere projecten bij doet. Do Si Do is een zeer catchy track die hij maakte met Blanco Brown. Deze Amerikaanse zanger, tekstschrijver en producer is geen onbekende naam in de muziekwereld. Hij produceerde en schreef tracks voor onder anderen Chris Brown, Pitbull en 2 Chainz.

LOVE YOU SOBER – RHODES
De Britse singer-songwriter Rhodes ken je misschien van zijn track met Birdy. Let It All Go was onder andere een hit in Schotland, Zwitserland en België, maar wist in 2015 niet de Tipparade te bereiken in Nederland. Na wat jaren schrijven en optreden, trok David Rhodes, zoals hij echt heet, zich terug. Hij maakte een moeilijke periode door en bracht ruim drie jaar geen muziek uit. Het lukte hem simpelweg niet om goede teksten te schrijven. Gelukkig herpakte hij zich en dat levert indringende muziek op.

FREEDOM – Kygo feat. Zak Abel
Kygo zit niet stil deze periode. Eerder onthulde hij al de tracks Like It Is, met Zara Larsson en Tyga, en I’ll Wait met Sasha Sloan. De nummers zullen op zijn album Golden Hour staan, dat binnenkort zal verschijnen. Ook Freedom zal daarop verschijnen. Het is een samenwerking met Marokkaans-Britse zanger Zak Abel, die eerder in de UK een hit scoorde met Gorgon City. Grappig feitje: Zak, die in het dagelijks leven Zak Zilesnick heet, is ook goed in tafeltennis. Hij werd er op zijn veertiende zelfs nationaal kampioen mee.

VIDEO VIXEN – Bilal Wahib & Bizzey
Als je de serie Mocro Maffia hebt gezien, dan moet de naam Bilal Wahib je niet onbekend voorkomen. De goedlachse en sympathieke acteur liet eerder op Vliegen al horen dat hij ook nog kan rappen. Deed hij het op die track nog helemaal alleen, nu heeft hij hulp van Bizzey. Video Vixen neigt meer naar R&B, dan naar rap. En dat zorgt voor een verfrissend geluid.

LOOK FOR THE GOOD – Jason Mraz
Mr. Positivo. Zo mogen we Jason Mraz inmiddels wel noemen. En zeg nou zelf, dat kunnen we wel goed gebruiken in deze verwarrende tijd. Look For The Good gaat over het goede dat wij als mensen in ons hebben. Voor elkaar klaarstaan, een oogje in het zeil houden en zorgen voor ouderen hoort daarbij. Mocht je niet voor de boodschap van deze track gaan, doe dan je ogen dicht en zak in een luie stoel. Wedden dat je je even op een zonnig eiland waant?

Check meer nieuwe releases in onze playlist op Spotify of bekijk hier onze releaselijst.

Foto: cover single