New Releases: Justin Bieber brengt eerste solotrack na vier jaar uit

- Releases

 Hailee Steinfeld Ava Max Wulf Chef'Special Justin Bieber
Justin Bieber 2019

Vrijdag is dé dag van nieuwe muziek. Daarom check je hier de nieuwste en meest opvallende tracks, zodat je niets hoeft te missen!

YUMMY - Justin Bieber
Vlak voor de kerst kwam Justin Bieber met het nieuws dat hij in 2020 een nieuw album uit gaat brengen. Goed nieuws voor zijn fans want zijn vorige album, Purpose, is meer dan vier jaar oud. In de eerste week van 2020 is de eeste single van dat album uitgekomen: Yummy. De track gaat over zijn vrouw Hailey Bieber. 

TROUBLE - Chef'Special
Bijna drie jaar geleden kwam het meest recente album van Chef'Special, Amigo, uit. Daarna heeft de Nederlandse band geen nieuwe muziek meer uitgebracht tot nu. Deze week komen ze met hun nieuwe single Trouble dat de eerste single is van hun volgende album Unfold dat op 6 maart uit zal komen. 

ON SOMEBODY - Ava Max
Ook Ava Max komt met een nieuwe single in de eerste week van 2020 die On Somebody heet. In 2019 heeft de zangeres ook een aantal singles uitgebracht en stond ze met So Am I en Sweet But Psycho in de lijst. 

HALF OF WHAT YOU DO - Wulf
In 2019 scoorde Wulf maar liefst twee Top 40-hits en de Nederlandse zanger begint zijn jaar gelijk goed met een nieuwe track. Zijn single heet Half Of What You Do. 

WRONG DIRECTION- Hailee Steinfeld
Eind september bracht Hailee Steinfeld haar single Afterline uit, maar in de eerste week van januari komt de zangeres alweer met een nieuwe track: Wrong Direction. Het is echter wel een tijd geleden dat Hailee Steinfeld voor het laatst in de Top 40 stond, dat was in 2016 met haar nummer Starving

(Foto: YouTube)