New Releases: Jonas Brothers en Karol G op zomerse track

- Releases

 Duncan Laurence Kygo Martin Garrix Charlie Puth Karol G Katy Perry Jonas Brothers
Jonas Brothers

Zoals iedere week zetten we hier de heetste nieuwe releases voor je op een rij. Deze week check je nieuwe tracks van onder anderen Martin Garrix en John Martin, Duncan Laurence en Lennon Stella en Charlie Puth.

X – Jonas Brothers with Karol G

Er zijn van die samenwerkingen die je misschien niet zo snel hebt zien aan komen. Dit is daar een voorbeeld van. Latin-ster Karol G en de Jonas Brothers. Het klinkt als een onwaarschijnlijke samensmelting van stijlen, maar het resultaat is verrassend. Karol staat momenteel in Zuid – Amerika al maandenlang hoog in de hitlijsten met Tusa, dat ze maakte met Nicki Minaj. In de Top 40 stond ze vorig jaar nog, met China. Daarop is ook haar huidige lover Anuel AA te horen.

HIGHER GROUND – Martin Garrix feat. John Martin

Martin Garrix kan bijna The Rolling Stones passeren als het gaat om meeste weken achter elkaar in de Top 40 staan. Garrix komt deze week op 100 weken, terwijl de legendarische band op 104 weken staat. Het is wel lekker als je dan op dit moment een nieuwe track uitbrengt. Higher Ground is een samenwerking met John Martin en ook dat is geen onbekende in de Lijst der Lijsten. In 2012 scoorde hij een dikke hit met de Swedish House Mafia, want John verzorgde de vocalen op Don’t You Worry Child. Dat nummer kwam tot de vijfde plek in de Top 40. De zanger was in 2016 ook al te horen op Garrix’ Now That I’ve Found You. Helaas kwam die track niet verder dan de Tipparade.

SOMEONE ELSE – Duncan Laurence

Eigenlijk had Duncan Laurence als gastartiest weer op het grote Eurovisie-podium moeten staan, maar zoals we nu maar al te goed weten gooide het coronavirus roet in het eten. Gelukkig komt hij wel met nieuwe muziek, want deze week verscheen zijn EP Worlds On Fire. Naast zijn hits Arcade en Love Don’t Hate It staat daar onder andere ook Someone Else op, zijn nieuwe single. De track gaat over een pijnlijk beeld, dat je misschien wel herkent: je ziet je ex voor je met een nieuwe lover. Dat klinkt dramatisch, maar Someone Else is verrassend genoeg ook dansbaar.

DAISIES – Katy Perry

In augustus zal het vijfde studioalbum van Katy Perry verschijnen en dat zal de zwangere zangeres toch nog de nodige kopzorgen bezorgen. De eerste single van het nog titelloze album, Never Worn White, werd eigenlijk nergens een hit zoals we van haar gewend zijn. Met Daisies probeert Katy nu om ook weer in de hitlijsten succesvol te zijn. Die track heeft net zo’n krachtige boodschap als haar hit Roar. Alleen gaat het deze keer over mensen die je willen veranderen, terwijl jij gewoon jezelf wil zijn. Om haar ambities kracht bij te zetten, zal ze het nummer ook zingen tijdens de finale van American Idol.

LOSE SOMEBODY – Kygo & OneRepublic

Nog even en dan is Kygo’s album Golden Hour klaar om bij alle streamingdiensten losgelaten te worden. Uiteraard zal dit album ook weer vol klInkende collabs staan. Lose Somebody moet de fans lekker maken en is een samenwerking met OneRepublic, een band die eigenlijk geen introductie meer nodig heeft. De track is opgedragen aan iedereen die een relatie heeft beeindigd en daar later spijt van heeft gekregen. Naast OneRepublic zullen ook Zara Larsson, Tyga en Sasha Sloan op Golden Hour te horen zijn. Waarschijnlijk zijn we daarom in de Top 40 nog lang niet van de Noor af.

SUMMER FEELINGS – Lennon Stella feat. Charlie Puth

We mogen dan nog steeds in een intelligente lockdown zitten, de zomer komt er toch echt heel snel aan. Lennon Stella en Charlie Puth hebben dat door en komen samen met een track die je doet verlangen naar parelwitte stranden en een blauwe zee. Nu de bioscopen weer open gaan, kun je binnenkort misschien wel naar de nieuwe Scooby Doo-film Scoob! gaan. Summer Feelings is daar één van de soundtracks van.

Meer releases checken? Ga naar onze playlist op Spotify of check de releaselijst!