New Releases: John Newman terug op track Sigma

- Releases

 Afrojack André Hazes Jr. Boef John Newman Sam Feldt Sigma Imanbek SAINt JHN
John Newman

Zoals iedere week check je hier de heetste en lekkerste releases van de week. Met deze keer nieuwe muziek van onder anderen SAINt JHN, Imanbek, Sigma en John Newman en André Hazes.

HIGH ON YOU – Sigma x John Newman
Het is alweer vijf jaar geleden dat we John Newman in de Top 40 zagen. Zijn track Come And Get It kwam toen tot de 28e plek in de Top 40. De Brit stond in 2014 met Blame op nummer 1 in de Top 40, met Calvin Harris . Nu werkt John opnieuw samen met een danceact en wel met Sigma, dat bestaat uit de producer Cameron Edwards en Joe Lenzie. Eerder dit jaar scoorden zij nog een hit met 2 Hearts (met Sam Feldt en Gia Koka). High On You heeft een aanstekelijke beat en het refrein heb je vrij snel in je hoofd zitten. Het recept voor een zomerhit?

VALENTINO - IMANBEK REMIX – 24kGoldn
Wat SAINt JHN kan, kan ik ook. Dat moet de Amerikaanse rapper 24kGoldn, de artiestennaam van Golden Jones, hebben gedacht. Hij liet Imanbek, die dus de remix van Roses maakte, zijn track Valentino bewerken. Het resultaat is een nummer dat in de verte wel erg veel aan de wereldwijde hit doet denken.

CLOUD 9 – Afrojack & Chico Rose feat. Jeremih
Wanneer stond Afrojack voor het laatst in de Top 40? Denk daar maar over na, want het antwoord krijg je zo. Cloud 9 is een samenwerking met de Nederlandse dj en producer Chico Rose, die het dagelijks leven door het leven gaat als Chico de Reus. De Amerikaan Jeremih heeft al eerder met een Nederlandse artiest samengewerkt. Zo was hij te horen op Somebody van Natalie La Rose, dat in 2015 tot de twaalfde plek in de Top 40 kwam. Voor Afrojack is het korter geleden dat hij voor het laatst in de Nederlandse Top 40 stond: dat was in 2017 met Dirty $exy Money (met David Guetta, Charli XCX en French Montana.

FAR AWAY – Sam Feldt & VIZE feat. Leony
Net kwamen we Sigma al tegen, waar Sam Feldt zijn laatste Top 40-hit 2 Hearts mee scoorde en nu check je de nieuwe track van de dj zelf. Op Far Away werkt Sam samen met het in Duitsland gelegerde producersduo VIZE, dat bestaat uit Vitali en Johannes. Zij zijn vooral bekend geworden met hun remixes voor onder anderen Afrojack, Alan Walker en Timmy Trumpet. De zang op Far Away komt van de Duitse zangeres Leony, die in heel wat landen als singer-songwriter werkte en nu hoopt op een definitieve doorbraak.

TRAP – ROMPASSO REMIX - SAINt JHN
En weer komen we een artiest tegen, die we eerder al noemden. Want ook SAINt JHN zit niet stil. Zijn Imanbek-remix van Roses staat nog altijd wereldwijd hoog in de charts, maar de rapper heeft snode plannen om opnieuw toe te slaan. Dat doet hij weer met een remix. Trap werd aangepakt door de mysterieuze Russische producer Rompasso. Het resultaat is opnieuw een aanstekelijke track, die net als Roses weleens hoog in de hitlijsten kan eindigen.

EEN DOODGEWONE MAN – André Hazes
Het afgelopen half jaar hebben we zo’n beetje het complete liefdesleven van André Hazes op de voet kunnen volgen. André heeft spijt van wie hij was en schreef het nummer Een Doodgewone Man. Daarbij baseerde hij zich op het nummer Ordinary Man van Ozzy Osbourne en Elton John. Dat betekent ook dat het een wat ruigere track is, dan je van de zanger gewend bent.

NOOIT THUIS – Boef feat. Ashafar
Met een documentaire en de meest gestreamde track van ons land in handen (met Treinstation) gaat het Boef voor de wind. Met Nooit Thuis hoopt hij ook weer de nummer 1 in de Streaming Top 40 in handen te krijgen. Hij riep zelfs zijn fans op om de track zoveel mogelijk te streamen. Wanneer het nummer op 1 zal komen bij Spotify, geeft hij vijf vakanties weg. Nooit Thuis is ontzettend catchy en je hoort ook nog eens Ashafar, die zorgt voor een extra touch.

Wil je meer nieuwe releases? Check onze playlist op Spotify of bekijk hier de releaselijst.

Foto: Instagram