Artiestafbeelding André Hazes Jr.

André Hazes Jr.

Land Nederland

Geboortedatum 21-01-1994 (24 jaar)

Officiële websitehttp://www.andrehazesjr.nl/

  • Statistieken
  •  0Alarmschijf
  •  11 weken in Top 40
  •  328 punten
  •  #2045 aller tijden
  •  1 Top 40-hits

Biografie

André Hazes jr. wordt op 21 januari 1994 geboren als zoon van André Hazes. Na het overlijden van zijn vader (in 2004) zingt hij in 2007 (postuum) het nummer Bedankt Mijn Vriend. Het nummer, geschreven in 1988, staat drie weken op nummer 1. 

 
Op 25 april 2014 verschijnt het album Mijn Beste Vriend, een album met nieuwe nummers maar ook klassiekers van zijn vader. Een Laatste Kans is datzelfde voorjaar zijn nieuwe single.
In het tv-programma De Beste Zangers Van Nederland wordt in september aandacht besteed aan het overlijden van André Hazes, op dat moment tien jaar geleden. De vertolking van Ik Leef Mijn Eigen Leven door André Hazes Jr. is daarna populair.
Aan het einde van het jaar werkt hij, met een keur aan Nederlandse artiesten, mee aan het nummer Kerstmis Vier Je Samen van EenMaal Voor Allen. Het project, waaraan supermarktketen Jumbo zich heeft verbonden, haalt in de donkere dagen geld op voor het goede doel 
 
In het voorjaar van 2016 verschijnt zijn tweede solo-album Leef. Hazes gaat later dat jaar het tv-spel Rad Van Fortuin nieuw leven inblazen en brengt met het nummer Hé Ouwe een ode aan zijn vader. 
 
Hazes begint 2017 met twee uitverkochte concerten in AFAS Live, waar hij zijn nieuwe single Ik Haal Alles Uit Het Leven primeurt. In april wordt Steeds Weer de opvolger. Na de zomer is bij SBS de reality-serie Ik Haal Alles Uit Het Leven te zien. Ook is op dat moment Wie Kan Mij Vertellen de single die nadrukkelijk onder de aandacht wordt gebracht. 


Top 40-hits

Sorteer op:
ABC
Datum
Meeste punten
Hoogste positie


Nummer 1-hits

Sorteer op:
alfabet
datum
puntenGerelateerde nieuwsartikelen
Social media


Twitter

Instagram