New Releases: Armin Van Buuren brengt track uit met Ne-Yo

- Releases

 Armin Van Buuren Ne-Yo Daddy Yankee Snelle
Armin Van Buuren

Vrijdag is dé dag van nieuwe muziek. Daarom check je hier de nieuwste en meest opvallende tracks zodat je niets kunt missen!

UNLOVE YOU - Armin Van Buuren, Ne-Yo
Armin Van Buuren brengt deze week wel een héle speciale samenwerking uit. De track Unlove You maakte hij met Ne-Yo die inmiddels al veertien hits in de Top 40 heeft. Daarnaast is de Amerikaanse R&B zanger jarig op de release datum!  

HARLEYS IN HAWAII - Katy Perry 
Katy Perry nam na haar album uit 2017 de tijd om even tot rust te komen. Maar inmiddels is Harleys In Hawaii haar derde single dit jaar. Of deze tracks onderdeel zijn van een nieuw album, is nog niet bekend.

VOOR JE DEUR - Snelle
Momenteel staat Snelle met twee hits in de Top 3, maar deze week brengt hij alweer een nieuw nummer uit. Voor Je Deur is het volgende nummer van zijn aankomende debuutalbum Vierentwintig. De Top 40 sprak met de rapper over dit album, check het hier.

QUE TIRE PA LANTE- Daddy Yankee
2019 is een goed jaar voor Daddy Yankee, dit jaar heeft de artiest al drie Top 40-hits gescoord. Deze week komt hij met een nieuwe track: Que Tire Pa Lante. Eerder heeft Daddy Yankee veel samenwerkingen uitgebracht, maar dit nummer is een solo-track. 

(Foto: BSR Agency)