Fresh: Lucas & Steve knallen de zomer uit je speakers

- Releases

 Galantis Yellow Claw Alec Benjamin DJ Snake Tyga MNEK Little Mix Taylor Swift Lucas & Steve J Balvin
Lucas & Steve

Zoals iedere week zetten we ook nu weer de heetste nieuwe releases voor je op een rij. Deze week kwamen onder anderen Lucas & Steve, Little Mix en Alec Benjamin met nieuwe tracks.

LONG WAY HOME – Lucas & Steve x Deepend

De zomervakantie komt eraan. En dan kunnen de herkenbare beats van Lucas & Steve natuurlijk niet ontbreken. Long Way Home maakte het duo met Deepend. De track doet in de verte denken aan Without You van Avicii, met een refrein dat je na één keer horen al in je hoofd hebt zitten.

YOU NEED TO CALM DOWN – Taylor Swift

Met een tot nu toe zuinige zeventiende plek voor ME! kun je toch wel concluderen dat de comeback van Taylor Swift wat tegenvalt. De zangeres brengt dan ook snel een volgende track uit. De keuze is gevallen op You Need To Calm Down. Een wereldschokkende track? Dat niet. Het is een typisch Taylor Swift-nummer dat lekker in het gehoor ligt en soms wat kabbelt.

BOUNCE BACK – Little Mix

Met Bounce Back brengt Little Mix voor het eerst een gloednieuwe single uit, na hun split met hun label SyCo Music. De track kan je bekend in de oren klinken, want de dames hebben handig gebruikgemaakt van de 90’s-hit Back To Life van Soul II Soul.Stargate tekende voor de productie en die hitmakers werkten eerder al met onder anderen Beyoncé en Katy Perry.

BRUISED NOT BROKEN – Matoma feat. MNEK & Kiana Ledé

Matoma is de dj-naam van de Noor Tom Stræte Lagergren, die in Nederland nog niet heel erg bekend is. Wel heeft hij al samengewerkt met Enrique Iglesias en The Vamps. Op Bruised Not Broken hoor je MNEK, die je kent van zijn Top 40-hit Never Forget You (met Zara Larsson) uit 2015. Kiana Ledé is een nieuwe naam. Zij was als actrice te zien in de MTV-serie Scream, maar probeert het ook al een aantal jaar als zangeres.

VLIEGEN – Bilal Wahib

Bilal Wahib ken je misschien als acteur uit onder andere de Videoland-serie Mocro Maffia. Maar de knappe Amsterdammer kan veel meer. Op Vliegen, geproduceerd door Monsif, hoor je dat hij niet onder doet voor verschillende rappers in de huidige Nederlandse hiphopscene.

LOCO CONTIGO – DJ Snake with J Balvin & Tyga

De zomer is officieel nog niet begonnen, maar gelukkig is de soundtrack voor de zonnige dagen er altijd eerder. DJ Snake trok voor Loco Contigo J Balvin en Tyga aan en dat is een gouden zet. Zo catchy als Despacito is het nummer niet, maar zie afgeladen stranden voor je, zet dit nummer op en je waant je in hartje augustus.

MUST HAVE BEEN THE WIND – Alec Benjamin

Met 16 weken in de lijst en nummer 19 als hoogste positie in de Top 40, mag je wel spreken van een doorbraak. Alec Benjamin is met Let Me Down Slowly nog altijd niet van de radio te slaan, maar hij heeft nu een nieuw ijzer in het vuur. Must Have Been The Wind is een track waarop de breekbare stem van Alec goed uitkomt. Een meeslepend nummer.

WE CAN GET HIGH – Galantis & Yellow Claw

Galantis en Yellow Claw op een track? Dat moet wel een rammer zijn. En dat is het ook. Ideaal om je weekend mee af te trappen.

Wil je meer nieuwe muziek? Check dan onze playlist op Spotify of check onze releaselijst.

Foto: BSR Agency