Fresh: Charlie Puth is terug

- Releases

 Charlie Puth Cheat Codes Willy William Niels Geusebroek Yellow Claw Inna Zonderling Josh Cumbee 5 Seconds Of Summer
Charlie Puth

Zoals iedere week check je in Fresh de heetste nieuwe releases van dit moment. Deze week verschenen nieuwe tracks van onder anderen Charlie Puth, 5 Seconds Of Summer en Yellow Claw.

I WARNED MYSELF – Charlie Puth

Vorig jaar bracht Charlie Puth nog zijn album Voicenotes uit, met daarop Attention en How Long. Die hits scoorde hij daarvoor al. We hebben Charlie dus een tijdje moeten missen. Ondertussen nam hij een nieuw kapsel, werkte hij aan zijn lichaam en zat hij natuurlijk opnieuw in de studio. I Warned Myself is de eerste uitgebrachte track uit die sessies.

TEETH – 5 Seconds Of Summer

Het duurt even, maar dan heb je ook wat. Die uitspraak is wel van toepassing op 5 Seconds Of Summer. Buiten Nederland scoorden de mannen al heel wat hits, maar sinds iets meer dan een jaar is het ook in ons land raak. Youngblood, Who Do You Love, Easier: ze kwamen alle drie in de Top 40. Wat Teeth betreft is dat nog afwachten, maar dikke kans dat je die binnenkort ook op vrijdagmiddag bij Domien hoort: hij blijft lekker in je koppie hangen.

LIFETIME – Zonderling ft. Josh Cumbee

Zonderling ken je van hun Top 40-hit Crazy, dat het duo met Lost Frequencies uitbracht. Maar Jaap de Vries en Martijn van Sonderen kunnen ook in hun eentje lekkere nummers maken. Voor Lifetime schakelden ze Josh Cumbee in, die je kent van de vocals op Armin van Buurens Summer Days. Zijn stem en de beats van Zonderling leveren een nummer op dat zich ideaal leent voor de nazomer.

BAILA CONMIGO – Yellow Claw ft. Saweetie, Inna & Jenn Morel

Yellow Claw heeft net een dik contract getekend bij het Amerikaanse Republic Records en dat levert Jim ‘Aasgier’ Taihuttu en Niels ‘Nizzle’ Rondhuis nieuwe kansen op. In dit geval zorgt het voor verassende samenwerkingen. Op Baila Conmigo hoor je Saweetie, die eerder al te horen was op nummers van G-Eazy en Anne-Marie en de Dominicaanse zangeres Jenn Morel. Je mist er dan nog één, want ook Inna doet mee op deze track. Zij scoorde 10 jaar geleden hits met onder andere Hot, Déjà Vu en Sun Is Up.

ANYONE OUT THERE – Niels Geusebroek

Met Take Your Time Girl scoorde Niels Geusebroek in 2013 een dikke nummer 1-hit in de Top 40, maar daarna was hij iets minder succesvol. De zanger heeft nu een nieuwe track klaarstaan, die je al heel snel mee kan zingen en in de verte doet denken aan werk van OneRepublic.

HIGHWAY – Cheat Codes, Sofia Reyes & Willy William

Cheat Codes weet wel vaker te verrassen met aparte collabs. Op Let Me Hold You (Turn Me On) werkten ze samen met Dante Klein en op No Promises deden de Britten het met Demi Lovato. Nu hebben Matthew Russel, Trevor Dahl en Kevin Ford Sofia Reyes en Willy William geregeld voor hun track Highway. De Mexicaanse Sofia is in Spaanstalige landen niet meer weg te denken uit de charts en werkte al samen met onder anderen Jason Derulo, Prince Royal en Rita Ora. Willy William heeft geen introductie meer nodig, want de Fransman scoorde natuurlijk dikke hits met Ego en Mi Gente. Ook was hij te horen op Goodbye van Jason Derulo.

Wil je meer nieuwe releases? Check dan hier het overzicht of beluister onze playlist op Spotify!

Foto: BSR Agency