Welke muziekfilms je dit weekend kan kijken

- Overig

 Queen Freddie Mercury Ronnie Flex Jett Rebel kijktips
Kijktips

Nog een paar uurtjes aftellen én dan is het weer weekend! Zin om deze dagen een muziekfilm of muziekdocumentaire te kijken, maar heb je geen idee wat je moeten kijken? Geen probleem! Wij zetten 3 kijktips voor je op een rijtje. 

1. Bohemian Rhapsody
Afgelopen week won deze film nog meerdere Oscars, maar sinds een aantal dagen is de film ook te zien op dvd! Geen zin om naar de winkel te gaan om de dvd te kopen? No worries, hij is ook te koop én te huur op Pathé Thuis.
De muziekfilm gaat over de loopbaan van Queen en met de nadruk op Freddie Mercury, de frontman van de band. Een meeslepende tranentrekker, maar ook met een vleugje humor: zeker de moeite waard om te kijken!

2. FYRE Festival
In deze muziekdocumentaire gaat het over een muziekfestival wat een totale mislukkeling werd. Wat een luxe festival op een chic eiland moest worden werd uiteindelijk een ware hel! Bezoekers hebben duizenden euros betaald voor een ticket en het was in een mum van tijd uitverkocht. Hoe kon dit toch volledig in de soep lopen? Je ziet het in FYRE Festival op Netflix!

3. Verschillende muziekdocumentaires
Zin om de autobiografie van een artiest te leren kennen? Check dan één van de muziekdocumentaires op npo.nl. Je vindt hier onder andere de verhalen over Ronnie Flex, Jett Rebel en De Jeugd Van Tegenwoordig

Check de songtekst van Jett Rebel zijn Tipparade-hit Amy.

(Foto: YouTube)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!