Vierde Charlie's Angels-hit in Top 40

- Overig

 Miley Cyrus Lana Del Rey Ariana Grande
Charlie's Angels 2019

Vrijdag kwamen Ariana Grande, Miley Cyrus en Lana Del Rey binnen in de Top 40 met hun nieuwe single Don't Call Me Angel. Dit is het vierde nummer in de Top 40 dat gaat over de drie misdaadbestrijders. 

Don't Call Me Angel gaat niet zomaar over de drie misdaadbestrijders, de track is afkomstig uit de nieuwste Charlie's Angels film dat eind oktober uitkomt. 

Charlie's Angels 
Mocht je je afvragen wie de Charlie's Angels ook alweer zijn? Charlie's Angels zijn drie vrouwelijke detictives die in dienst zijn van de mysterieuze miljonair Charlie Townsend. De drie vrouwen bestrijden de misdaad in en rondom Los Angeles. Het verhaal begon als een televisieserie en inmiddels bestaan er ook een aantal films over de bestrijders. Eind oktober komt dus de nieuwste film uit en een song uit de film is dus Don't Call Me Angel van Ariana Grande, Miley Cyrus en Lana Del Rey

Eerdere Charlie's Angels nummers in Top 40
De track van de drie zangeressen is niet de eerste Charlie's Angels hit in de Top 40. Ook Destiny's Child scoorde een hit in de lijst met Independent Women Part 1. Daarnaast stonden P!nk ft. William Orbit en Donna Lynton in de lijst met een track over Charlie's Angels. 

Check de songtekst van Don't Call Me Angel

(Foto: YouTube)