Alle Top 40-hits van Maan op een rij

- Overig

Maan de steenwinkel Maan
Maan 2019

Maan staat inmiddels alweer drie weken in de Top 40 met haar zevende Top 40-hit Zo Kan Het Dus Ook. Maar wat scoorde haar vorige tracks ook al weer? Check hier alle hits die Maan in de Top 40 had op een rij.

2016: Perfect World & Ride It
Maan haar enige Engelstalige tracks in de Top 40 komen uit 2016. Ze won toen The Voice Of Holland en bracht de single Perfect World uit. Dit nummer kwam dat jaar binnen op de 35e plek in de lijst en stond in totaal vijf weken in de Top 40, maar kwam niet hoger dan de 31e positie. Later dat jaar bracht Maan de track Ride It uit. Dit nummer scoorde 41 punten en stond op de 28e plaats als piekpositie. 

2017: Blijf Bij Mij
Door deze track brak Maan pas écht door in Nederland. Ook is Blijf Bij Mij de op één na grootste hit van de zangeres in de Top 40. De samenwerking met Ronnie Flex bracht Maan dus veel goeds. Het nummer stond op de tweede plek in de Top 40 en verdween na zeventien weken pas uit de lijst. 

2018: Spijt, Lief Zoals Je Bent en Hij Is Van Mij 
Spijt is Maan haar tweede samenwerking met een rapper. De track maakte ze met Jonna Fraser en is haar kleinste hit in de Top 40. Slechts drie weken stond het nummer in de Top 40 en behaalde maar achtien punten. 2018 is het jaar dat Maan de meeste nummers scoorde in de Top 40. Met Lief Zoals Je Bent scoorde ze haar vijfde Top 40-hit en is haar grootste solo-track tot op heden. Het nummer scoorde 96 punten en stond op de zestiende plek als piekpositie. Eind 2018 bracht Maan haar grootste hit tot zover uit: Hij Is Van Mij. De track is een samenwerking met Kris Kross Amsterdam, Tabitha en Bizzey. Na zeven weken stond de single al op de eerste plaats in de Top 40 en hield dit zeven weken vol. Na 23 weken verdween Hij Is Van Mij uit de lijst. 

2019: Zo Kan Het Dus Ook
Sinds drie weken staat Maan weer in de lijst met haar zevende Top 40-hit Zo Kan Het Dus Ook. Deze track is haar vierde solo-nummer in de Top 40. Benieuwd of de track deze week weer in de hitlijst staat? Check de uitzending vrijdag op Qmusic vanaf 14:00. 

(Foto: BSR Agency)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!