8 meest opvallende posts van Ed Sheeran op Instagram

- Overig

 Ed Sheeran
Ed Sheeran 2019

Ed Sheeran staat met maar liefst drie songs in de huidige Top 40. Cross Me, Beautiful People en I Don't Care staan op dit moment alle drie in de hitlijst. Dit weekend opent de zanger ook een pop-up store in Amsterdam in het kader van zijn nieuwe album. Check hier acht opvallende Instagram-posts van Ed Sheeran om te zien waar de zanger momenteel mee bezig is!

1. Edchup 
Ed Sheeran houdt van van ketchup, dit liet de zanger in april al weten aan het ketchup-merk Heinz. Inmiddels zijn de twee een samenwerking aangegaan en brengt Ed Sheeran naast een nieuw album ook een eigen ketchup uit: Edchup!

2. Shows in thuisland
Ed Sheeran komt uit Engeland en heeft nog een goede band met het land. Ondanks dat hij de hele wereld over vliegt om in de grootste stadions te spelen neemt hij in augustus de tijd om een headline show te doen in Ipswich, zijn thuisstad. 

3. Nieuwe album
Aanstaande vrijdag komt het nieuwe album van Ed Sheeran uit, inmiddels zijn er al meerdere single's van de plaat uitgebracht én dat belooft veel moois! Op het album zullen alleen maar samenwerkingen staan met onder anderen Bruno Mars, Camila Cabello en Cardi B

4. Fashions shows met beste vriendin
Naast dat de zanger druk is met zijn album en shows, bezoekt Ed Sheeran ook fashions shows op de eerste rij. Samen met zijn beste vriendin Taylor Swift zie je hem netjes in pak op het podium staan. 

5. Ed Sheeran in speelfilm 
Ed Sheeran is niet alleen goed in zingen, ook acteren gaat hem gemakkelijk af. In de film Yesterday heeft hij een rol te pakken als zichzelf. Heb jij de film die geïnspireerd is op de muziek van The Beatles al gezien? 

6. Album afgerond
Zijn nieuwe album no.6 ligt niet al maanden klaar zoals bij veel artiesten. Ed Sheeran heeft zoals we van hem gewend zijn alles tot in de puntjes afgewerkt en maakte het album eind vorige maand af. Zijn jullie ook zo benieuwd naar de nieuwe plaat?

View this post on Instagram

Finished. #no6collaborationsproject July 12th x

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

7. Snapchat filter
Voor zijn single Beautiful People heeft Ed Sheeran ook een speciaal Snapchat filter laten maken. Check hier hoe de zanger hem zelf uitprobeert!

8. Nieuwe looks 
Voor zijn nieuwe album heeft Ed Sheeran ook wat nieuwe looks uitgeprobeerd. Wat vind jij van zijn nieuwe uiterlijk?

Check de songtekst van Ed Sheeran zijn huidige Top 40-hit I Don't Care

(Foto: BSR Agency)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!