5 Facts About: Duncan Laurence gezegend door Mark Rutte

- Overig

 Arcade 5 Facts About Eurovisiesongfestival Duncan Laurence
Duncan Laurence 2019

Duncan Laurence gaat Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival 2019 met het nummer Arcade. Wie is de zanger nou eigenlijk? Wij hebben vijf feitjes over Duncan voor je op een rijtje gezet!

Pestverleden
Duncan Laurence heeft een geschiedenis van psychische problemen. Vroeger was de zanger wat molliger en had hij een bril en vond hij dansen leuk, dit maaakte hem een doelwit voor de pestkoppen. Ook social media was niet altijd goed voor hem. De Rockacademie waar hij daarna zat was voor hem dan een veilige plek, waar hij lekker zichzelf kon zijn.Β Β 

KadetjesΒ in Arcade
In de videoclip van Arcade zijn er billen te zien, hoewel velen ervan uit gingen dat dit die van Duncan waren, is dit niet zo. Een ex van de zanger zei dit tegen Albert Verlinde. In de clip zwemt Duncan, maar de kadetjes zijn niet van hem.

Zegen van Mark Rutte
In de ochtendshow van onze collega's van Qmusic was Mark Rutte vol lof over Arcade. De Minister-President heeft er veel vertrouwen in dat Duncan het Eurovisie Songfestival zal winnen en hij gaf zijn zegen.

Stockholm
Duncan is vier dagen in Stockholm geweest om nieuwe nummers te maken. Hij wilde ondanks alle drukte van het songfestival toch verbonden blijven bij zijn passie: liedjes schrijven.

Geheime songwritingΒ plek
Sommige artiesten schrijven nummers in de studio, maar Duncan Laurence heeft een andere voorkeur. Het liefst gaat de zanger naar het dak om daar te schrijven, op Instagram zegt hij dat het dak zijn geheime songwriting plek is. Dat is niet meer zo geheim nu hè Duncan! Succes in ieder geval op het songfestival!

Check de songtekst van Arcade

(Foto: Instagram)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!