Zijn Eminem en Nicki Minaj een stelletje?

- Nieuws

 Nicki Minaj Eminem
Nicki Minaj 2018

Nicki teasde afgelopen maand meerdere malen dat zij en de bekende rapper een setje zijn.

Fans weten het zeker. Nicki Minaj en Eminem hebben een relatie. De Girls- rapper liet de geruchtenmolen overuren draaien toen ze in april op haar track Barbie Thingz rapt over het daten van een blanke man. Afgelopen vrijdag gooide ze nog extra olie op het vuur met haar nieuwe track Big Bank, een samenwerking met Big Sean en 2 Chainz. In het nummer zegt ze het volgende: "Told them I met Slim Shady, bag the Em/ Once he go black, he'll be back again," aldus Nicki. 

Hierop trok een fan de stouten schoenen aan en vroeg haar of ze een relatie had met Eminiem. Nicki's antwoord? Een volmondig ja! 

Zijn Eminem en Nicki Minaj een stelletje?

Nieuw powercouple?
Eminem zelf heeft nog niets bevestigd, maar de rapper liet wel weten dat hij zijn vrouwelijke collega wel ziet zitten. De Detroit-ster vroeg zondagavond tijdens zijn concert in Boston aan het publiek: "Boston, hoeveel van jullie willen dat ik met Nicki Minaj uitga?' Waarop de aanwezige menigte begon te gillen. De rapper antwoordde: 'Nou, ik ook. Nicki, stuur me een berichtje, dan praten we erover." Bekijk het fragment hieronder.

Nicki was eerder samen met rapper Nas, maar zette begin dit jaar een punt achter hun relatie. 

(Foto: BSR Agency)