‘Wiz Khalifa wilde helemaal nooit roken’

- Nieuws

 Wiz Khalifa
‘Wiz Khalifa wilde helemaal nooit roken’

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Ook voor Wiz Khalifa die ooit dacht dat hij nooit zou gaan roken. Nu kont de rapper zelfs met een eigen lijn van wiet.

“Ik vond het aan het begin eigenlijk maar helemaal niks. Mijn moeder rookte best wel veel wiet en ik dacht dat het slecht was. Want als kind wordt je geprogrammeerd om zo te denken. Dus voor een poosje had ik zoiets van ‘ik heb die rommel niet nodig. Ik ga niet proberen te roken”, zo vertelde Khalifa aan Playboy Magazine.


“Op een avond zat ik in de studio en dacht ik ‘Fuck it… ik ga roken. En toen was ik verkocht: ‘Damn. Ik hou van dit spul!” Inmiddels heeft de rapper een locatie waar hij zijn eigen wiet kan kweken. “We gaan het produceren en verkopen. Ik ga ook mijn best doen om de wetten te veranderen. Praten met mensen en uitleggen wat er moet gebeuren.”


Wiz Khalifa heeft nog nooit andere heftige drugs gebruikt, maar hij liet wel weten een ‘best geweldige’ ervaring te hebben met paddo’s tijdens Coachella. “Verder doe ik geen drugs. Geen pillen, geen coke. En van pijnstillers wordt ik juist ziek; ik denk dat ik er allergisch voor ben.”