Spice Girls gaan elkaar weer zien

- Nieuws

 Melanie B Geri Halliwell Spice Girls
Spice Girls

Eerder dit jaar was er flink wat te doen rond de gesprekken die de Spice Girls met elkaar voerden. En er komt een vervolg.

Wat het eerdere gesprek, dat het vijftal voerde in het huis van Geri Horner, als doel had kwam niet naar buiten. Komende week krijgen die gesprekken een vervolg, zo kan worden opgemaakt uit een bericht van Mel B: “Ik kan niet wachten om mijn meiden volgende week te zien. Yipppeeee #girlpower #friendshipneverends”, zo schreef ze cryptisch bij een foto van de cover van het tijdschrift Rolling Stone.

De Spice Girls zouden werken aan een animatiefilm rond de succesvolle groep waarbij ze zelf de stemmen van de karakters zullen inspreken. Een klein ander detail in ‘volgende week’ is dan ook het huwelijk tussen prins Harry en Meghan Markle op 19 mei waar de groep ook een optreden zou kunnen verzorgen.

Voor Melanie B blijven het roerige tijden want de belastingdienst heeft op de deur van de Spice Girl geklopt. Zij en haar ex-man zouden nog een bedrag van bijna 230.000 euro moeten terugbetalen over 2016. Mel B en Stephen Belafonte gingen in 2017 uit elkaar en voeren nog steeds een juridische strijd in de rechtbank.

(Foto: BSR Agency)