Streaming Top 40: Dance Monkey regeert

- Hitlijsten

 Billie Eilish
Billie Eilish

Voor de achtste achtereenvolgende week is Dance Monkey van Tones And I de meest gestreamde hit van ons land.

Achter Tones And I komt een nieuwe concurrent aan in de lijst van 40 meest gestreamde nummers; Pa Olvidarte (van Emma Heesters en Rolf Sanchez) bereikt daar nu de tweede plaats ten koste van Memories (van Maroon 5) dat naar plek 3 zakt. De Alarmschijf van deze week, Roxanne van Arizona Zervas, is met 19 plaatsen winst op nummer 5 de snelste stijger.

De Streaming Top 40 telt vijf binnenkomers waarbij Everything I Wanted (van Billie Eilish) op nummer 6 de hoogste nieuwe is. Ondertussen keren ook de kersthits terug in de lijst. Mariah Carey doet dat als hoogste op nummer 16, waar ze dat vorig jaar in dezelfde week op nummer 18 deed met All I Want For Christmas. Dit jaar krijgt ze in deze week al gezelschap van Wham! met Last Christmas dat op nummer 34 weet binnen te komen. Daarmee is die track een week eerder dan vorig jaar, mogelijk ook door de gelijknamige film die momenteel in de bioscoop te zien is.

Vier van de vijf binnenkomers van vorige week zijn nu alweer verdwenen waarbij alleen Arizona Zervas in de lijst wist te blijven. Over blijven gesproken; Blijven van Lil Kleine was vorige week de hoogste nieuwe op nummer 12 maar die track is deze week al niet meer in de lijst te zien. Zo kwam ook Trappen van Josylvio binnen in de lijst en is die track nu verdwenen. Zijn vorige, Vroeger, is op nummer 40 met 19 plekken verlies de snelste zakker.

De volledige Streaming Top 40 bekijk je hier

1 ( 1) DANCE MONKEY- Tones And I
Bekijk hier de songtekst van Dance Monkey

5 (24) ROXANNE- Arizona Zervas
Bekijk hier de songtekst van Roxanne

6 (--) EVERYTHING I WANTED- Billie Eilish
Bekijk hier de songtekst van Everything I Wanted

16 (RE) ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU- Mariah Carey
Bekijk hier de songtekst van All I Want For Christmas

25 (--) EXPOSE ZWARTE PIET- Chivv

27 (--) TOT DE DOOD- Ismo ft Lijpe

28 (--) HEIMWEE- Ronnie Flex

36 (--) NICE TO MEET YA- Niall Horan
Bekijk hier de songtekst van Nice To Meet Ya