Spice Girls breken record met kaartverkoop

- Nieuws

 Spice Girls
Spice Girls breken record met kaartverkoop

Met de kaartverkoop van hun comebacktour hebben de Spice Girls een uniek record gebroken, zo maakte de Engelse tak van Ticketmaster bekend. Maar liefst 700.000 mensen wilden een ticket scoren voor de girlband uit de 90’s.

Volgens Andrew Parsons van Ticketmaster was de belangstelling buitengewoon. “De vraag naar kaarten was duizelingwekkend. Binnen een paar minuten waren honderdduizenden kaarten weg. Op basis van onze cijfers kunnen we wel concluderen dat ze ook een jaar lang iedere avond een uitverkochte show kunnen geven.” Helaas voor fans is dat niet het geval. Het leverde volgens de organisatie ook een hoop teleurgestelde fans op. “Er zijn een hoop mensen die achter het net hebben gevist. Dat kan ook niet anders met zo’n grote vraag naar kaarten.”

Geen tickets
Op Twitter lieten fans al hun ongenoegen blijken. Zij zijn teleurgesteld dat ze geen kaarten wisten te bemachtigen. Volgens een aantal van hen was het onmogelijk om de wachtrij door te komen. Inmiddels hebben de dames al extra concerten aangekondigd, maar ook de kaarten voor die shows waren binnen een paar minuten weg. Inmiddels staat de teller van de Spice Girls op 11 concerten in de UK. Shows in de rest van Europa zijn nog niet aangekondigd, maar gezien de events op Facebook zouden die ook in theorie snel uitverkocht kunnen zijn.

Check hier de songtekst van één van de Top 40-hits van de Spice Girls, Stop.

Foto: BSR Agency

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!