Post Malone grijpt met Circles de Alarmschijf

- Nieuws

 Post Malone
Post Malone

Vorige week bracht Post Malone zijn langverwachte nieuwe album Hollywood's Bleeding uit en daarop staat ook de track Circles. Die hoor je de komende week extra vaak op Qmusic, want het is de nieuwe Alarmschijf.

Dat Austin Post, oftewel Post Malone, niet snel in een hokje te krijgen is, wisten we al. Als je zijn eigen playlist op Spotify zou kunnen bekijken, dan staan daar naast Kanye West ook artiesten als Bob Dylan, Green Day en zelfs Frank Sinatra in. Wanneer je de tracklist van Hollywood's Bleeding checkt kom je al net zo veel verschillende artiesten tegen, waarmee de 24-jarige rapper heeft samengewerkt. Naast SZA en Future wist hij zelfs Ozzy Osbourne te strikken.

Zombies
Op Circles, de derde single van het album na zijn filmhit Sunflower en Goodbyes, doet hij het alleen en voelt hij dat het tijd is om een einde aan zijn relatie te maken. Hij heeft het gevoel dat hij met zijn (nu nog) lover steeds weer in cirkels blijft draaien. De video bij de track speelt zich af in de middeleeuwen. Je ziet Post als een ware ridder door het landschap lopen en niet veel later wordt hij verbrand door zombies… 

Alle Alarmschijven vanaf 2000 checken? Beluister onze playlist op Spotify!

Foto: BSR Agency