Nieuw Instagram-record Selena Gomez

- Nieuws

 Selena Gomez Beyoncé
Selena Gomez

Selena Gomez heeft opnieuw een record op Instagram naar zich toe weten te trekken.

Afgelopen maandag plaatste Selena een bedankje op haar Instagram voor alle verjaardagswensen die ze mocht ontvangen rond haar 26e verjaardag die ze zondag mocht vieren. “Weer een jaar achter de rug”, zo schreef ze bij een fotoreeks. “Dank voor alle verjaardagsliefde. Ik kon niet meer dankbaar zijn voor jou en mijn beste vrienden die meevierden. Ik ben stapelgek op jullie.”

In 13 minuten tijd wist Selena Gomez het miljoen ‘likes’ te bereiken waarmee ze het record van Beyoncé wist terug te kapen. Afgelopen zomer kwamen de foto’s van Rumi en Sir Carter in een tijdsbestek van 12 uur op 8 miljoen likes.

De mijlpaal is niet het enige succes van Selena en haar 138 miljoen volger op Instagram. Deze week werd ook duidelijk dat een commerciële foto van Selena Gomez zo’n 680.000 euro waard is. Alleen foto’s die Kylie Jenner plaatst kunnen nóg meer geld vertegenwoordigen: ruim 850.000 euro. Andere muzikanten bij de tien Instagram-accounts die veel waarde vertegenwoordigen zijn Beyoncé en Justin Bieber.

(Foto: BSR Agency)