Mark Ronson en Miley Cyrus scoren Alarmschijf

- Nieuws

 Miley Cyrus Mark Ronson
Mark Ronson en Miley Cyrus scoren Alarmschijf

Je kunt Mark Ronson wel een hitprofessor noemen. Hij heeft zoveel hits op zijn naam staan als producer, dat je er bang van zou worden. Met Nothing Breaks Like A Heart lijkt er de komende tijd weer één bij te komen, want de track is de nieuwe Alarmschijf.

Een greep uit de hits waar Mark Ronson indirect verantwoordelijk voor is? Schrijf maar even mee: Rehab van Amy Winehouse, Hurt van Christina Aguilera, Robbie Williams’ Lovelight, Cold Shoulder van Adele, Gorilla van Bruno Mars, de huidige Top 40-hit van Lady Gaga en Bradley Cooper, Shallow en Electricity van Silk City en Dua Lipa. Een indrukwekkende lijst en dan hebben we het nog niet eens over de tracks waarop Mark zelf leadartiest is, zoals op Uptown Funk met Bruno Mars.

Vrouwelijke stemmen
De producer heeft een neusje voor vrouwelijke stemmen. Met Valerie scoorde hij in 2008 de eerste nummer 1-hit in de Top 40, die volledig op downloads (en airplay) op 1 kwam. Daarop was natuurlijk de legendarische stem van Amy Winehouse te horen. Zij ontbrak echter in de videoclip. Daar hoefde Mark Ronson met Miley Cyrus niet voor te vrezen, want zij houdt wel van een stukje acteren. Bij Nothing Can Breaks Like A Heart, dat de countryroots van Miley vermengt met een scheutje pop, is dan ook een zinderende video geschoten.

De komende week hoor je de collab van Mark en Miley extra vaak op Radio 538.

Foto: YouTube

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!