Justin Bieber scoort tiende Alarmschijf

- Nieuws

 Justin Bieber Chance The Rapper
Justin Bieber scoort tiende Alarmschijf

Justin Bieber bracht aan het begin van dit jaar het album Changes uit, maar in de tussentijd is er veel veranderd in de wereld. Daarom brengt hij met Holy een gloednieuwe track uit, die de komende week de Alarmschijf is op Qmusic.

Volgens Justin is Holy het startpunt van een nieuw hoofdstuk in zijn carrière. Hij breekt met de sound van zijn laatste album en komt met een sobere track, waarbij de piano eigenlijk het belangrijkste instrument is. Ook gaat de zanger de diepte in. The Biebs vond de laatste jaren veel inspiratie in zijn geloof en in zijn liefje Hailey. De liefde voor God, zijn vriendin en zijn familie stonden tijdens de afgelopen maanden nog meer centraal door de coronacrisis. En hij nam een hoop nieuwe tracks op, die waarschijnlijk ook een nieuw album zullen vormen.

Geloof
Het geloof staat ook centraal op Holy. Het beschrijft de relatie die Justin met God heeft, maar het omvat veel meer. Zoals het geloof in een betere, liefdevolle toekomst voor de wereld en de liefde voor de mensen die naast hem staan. Bovendien is het ook een rechtstreekse trap naar de mensen in de muziekindustrie die hem van het juiste pad afduwen.

Korte film
De clip bij het nummer mocht wat kosten en is geregisseerd door Colin Tilley, die onlangs ook verantwoordelijk was voor de video voor WAP van Cardi B en Megan Thee Stallion. Je checkt in de korte film, want dat is het, ook de acteurs Ryan Destiny en Wilmer Valderrama. Die laatste ken je onder andere uit series als That 70’s Show en NCIS.

Tiende man met 10 Alarmschijven
Holy is voor Justin de derde samenwerking met Chance The Rapper. Eerder stonden ze namelijk samen in de Top 40 met I’m The One (met DJ Khaled, Quavo en Lil Wayne) en No Brainer (met DJ Khaled en Quavo). Eerstgenoemde track bereikte in 2017 net niet de eerste plaats. Holy is voor Bieber de tiende Alarmschijf en daarmee is hij ook de tiende man die dit weet te bereiken.

Bijna alle Alarmschijven vanaf 2000 check je in onze playlist op Spotify!

Foto: YouTube