Justin Bieber is nog niet getrouwd

- Nieuws

 Justin Bieber
Justin Bieber is nog niet getrouwd

Even was er paniek in New York, toen Hailey Baldwin en Justin Bieber bij het gerechtsgebouw in New York werden gespot. Zouden de twee gaan trouwen? Een bron vertelt The Sun dat dit nog niet het geval is.

Niet alleen werd er gedacht aan een trouwerij. “Mensen dachten ook dat ze hun marriage license gingen ophalen,” vertelt de bron. Een marriage license is een document waarin de kerk of de overheid toestemming geeft aan een paar om met elkaar te trouwen. Doordat het in sommige Amerikaanse staten normaal is dat de bruiloft tussen 1 en 6 dagen na uitgifte van het document plaatsvindt, denken veel gossipsites dat het huwelijk van de Canadese superster en het model niet lang op zich zal laten wachten.

Management niet ingelicht
Ook het eigen management wist niet wat er gaande was, vertelt de insider. "Ze hebben niemand in hun teams verteld wat er aan de hand was en Justin’s mensen hebben verwoed geprobeerd om zijn zakelijke zaken en financiën op orde te krijgen." De zanger is naar verluidt goed voor een vermogen van 170 miljoen dollar.

Hailey stelde haar fans op Twitter gerust: "Ik begrijp waar de speculatie vandaan komt, maar ik ben nog niet getrouwd!" Wat de twee nu precies hebben gedaan, is niet duidelijk. In ieder geval is de bruidstaart nog niet aangesneden door het koppel.

Foto: BSR Agency

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!