Dua Lipa bedankt Nederlandse fans

- Nieuws

 Maan Dua Lipa
Dua Lipa 2019

Maandag was de mega-ster Dua Lipa in ons kikkerlandje. De zangeres was hier niet zomaar: ze kwam haar eigen wassenbeeld onthullen in Madame Tussauds Amsterdam. 

Madame Tussauds in Amsterdam is niet de eerste met een wassenbeeld van Dua Lipa, ook in Londen staat er een beeld van de zangeres. Het beeld van Dua Lipa staat tussen de beelden van onder anderen Lady Gaga en Zayn Malik.

Tweet Dua Lipa
Dinsdag plaatste Dua Lipa een bericht op haar Twitter-account dat zij nu officieel een drieling is. Ook bedankt ze Madame Tussauds voor de uitnodiging en voor een 'super realistisch' wassenbeeld. ''Thank you to my dutchieees was so fun to see so many of you after so long''. Aldus de zangeres.

(Tekst gaat verder onder Tweet)

Interview Maan
In Madame Tussauds gebeurde er nog iets opmerkelijks.. Dua Lipa was daar niet alleen om haar wassenbeeld te bekijken, ook de Nederlandse zangeres Maan was aanwezig om de Britste pop-ster te interviewen! Voor Maan is dit een wens die uitkomt, want zoals ze ook in een interview met de Top 40 vertelt is Dua Lipa Maan haar grootste voorbeeld!

Check de songtekst van Dua Lipa haar Top 40-hit Electricity

(Foto: Twitter@DuaLipa)