Dit was de MTV EMA Pre-party voor Best Dutch Act

- Nieuws

Naaz Bizzey Ronnie Flex Maan Famke Louise
MTV EMA Pre-party Best Dutch Act

Op maandagavond 29 oktober was de MTV EMA Pre-party in Amsterdam. Tijdens de show werd de award voor Best Dutch Act uitgereikt. Top 40 was erbij om verslag te doen.

Op een awardshow hoort natuurlijk een rode loper. Wij spraken onder andere MaanFamke Louise en Ronnie Flex. Ook vuurden we vragen af op Jack $hirak, de winnaar van de award voor Best Dutch Act.

Naaz
Zoals we gewend zijn van Naaz komt de zangeres vrolijk de loper over. Naaz had haar nominatie totaal niet verwacht. ''Ik werd eerst uitgenodigd voor de Pre-party en later hoorde ik dat ik ook genomineerd was. Ik kon het niet geloven!'' Naaz gunt iedereen de award, maar ze denkt dat Ronnie Flex met het beeldje naar huis gaat.

Dit was de MTV EMA Pre-party voor Best Dutch Act

Bizzey
Bizzey werkt pas twee jaar als soloartiest. Hij is daarom extra blij met zijn nominatie. ''MTV is net als de Top 40, zij brengen je groot. Ik vind het dan ook een grote eer dat ik genomineerd ben voor de award. Ik heb zin in de show. Je moet altijd veel wachten, maar ik ga ook genieten.”

Dit was de MTV EMA Pre-party voor Best Dutch Act

Ronnie Flex
Er is een openbar in de zaal van het evenement en Ronnie Flex heeft daarom ook erg veel zin in de avond. Veel mensen verwachten dat Ronnie met de award naar huis gaat. Zelf denkt hij dat Jack $hirak de award binnensleept. ''Hij is mijn jeugdvriend, ik heb veel met hem samengewerkt. Ik gun het Jack het meest.''

Dit was de MTV EMA Pre-party voor Best Dutch Act

Maan
Ook Maan komt de rode loper over. De zangeres heeft de laatste jaren zowel Nederlandstalige als Engelstalige nummers uitgebracht. “Nu mijn EP Waar Ga Je Heen uit is vind ik het belangrijk om me op Nederland te focussen, maar als ik kijk naar Dua Lipa krijg ik toch de kriebels. Ik vind alle buitenlandse festivals waar zij speelt heel erg tof.” In tegenstelling tot haar grote voorbeeld kan Maan nog zonder problemen over straat. ''Ik heb nog geen last van mijn bekendheid, ik ga gewoon met de tram.”

Dit was de MTV EMA Pre-party voor Best Dutch Act

Famke Louise
Famke Louise heeft geen nominatie op haar naam staan, maar is niet teleurgesteld. ''Ik ben pas zo kort bezig met muziek maken, ik had ook niet verwacht dat ik genomineerd zou worden.'' Famke is hier niet alleen om de genomineerden te supporten, ze mag ook optreden. ''Ik heb heel veel zin om op te treden, maar ik vind het ook erg spannend.'' Ook Famke verwacht dat Ronnie de award gaat pakken, maar ze hoopt dat een vrouw gaat winnen.

Dit was de MTV EMA Pre-party voor Best Dutch ActDit was de MTV EMA Pre-party voor Best Dutch Act

Jack $hirak
De uiteindelijke winnaar van de MTV EMA voor Best Dutch Act is niemand minder dan Jack $hirak. Niet iedereen had verwacht dat hij de award zou winnen, ook Jack niet. “Deze award geeft meer waardering voor het werk van producers en ik hoop dat dit in de toekomst vaker gaat gebeuren.'' De producer weet nog niet welk plekje de award krijgt. ''Wel ga ik hem tatoeëren op mijn lichaam, dat heb ik beloofd aan mijn fans''. Wij kijken in ieder geval erg uit naar de tattoo.

Jack $hirak mag op 4 november naar Bilbao om Nederland te vertegenwoordigen als Best Act. Vorig jaar won Lil' Kleine deze award. Jack, wij wensen je veel succes en plezier tijdens de MTV EMA's!

Dit was de MTV EMA Pre-party voor Best Dutch Act

(Omslagfoto: MTV) 

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!