Don Diablo alweer bezig met nieuw album

- Nieuws

 Don Diablo
Don Diablo alweer bezig met nieuw album

Zijn album Future kwam eerder dit jaar uit, maar Don Diablo zit niet stil. Tegen het ANP zegt hij alweer met een nieuw album bezig te zijn, dat al voor de helft klaar is.

Dat Don Diablo niet stil zit, wisten we al. Afgelopen week verscheen zijn track I Got Love, met de vocalen van de overleden rapper Nate Dogg. En zijn laatste album stond ook al vol met samenwerkingen: op Future hoor je onder anderen Nina Nesbitt, Calum Scott en James Newman. Het maken van Future kostte hem heel wat tijd. “Dit jaar ga ik gewoon sneller produceren, snellere beslissingen maken,” vertelt hij. “Ik heb al bijna de helft van het nieuwe album al af. Dus dat gaat lekker.”

Weinig steun in Nederland
Vijf keer stond de Nederlander in de Tipparade, maar nog nooit bereikte hij de Top 40. En dat steekt toch wel een beetje. “Ik kreeg weinig support in mijn eigen land en werd bijvoorbeeld niet op de radio gedraaid.” Gelukkig ziet de dj en producer de toekomst zonnig in. Hij heeft nog heel veel plannen. “Ik ben van nummer 82 naar nummer 7 gestegen in de DJ Mag Top 100. Ik heb het gevoel dat ik nog maar net ben begonnen.”

Foto: BSR Agency

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!