Dit zijn de Beste Zangers van 2021 en zoveel hits scoorden ze

- Nieuws

 Alides Hidding Belle Perez Joe Buck VanVelzen The Gathering Jovink & The Voederbietels Time Bandits
Dit zijn de Beste Zangers van 2021 en zoveel hits scoorden ze

Vanaf donderdag 2 september is op NPO 1 het veertiende seizoen van Beste Zangers te zien. Hieronder lees je hoe vaak de deelnemers van dit jaar in de Top 40 stonden.

Het komende seizoen van Beste Zangers is de eerste serie die tijdens corona werd opgenomen. Het dertiende seizoen, met onder andere Stef Bos, Suzan & Freek en Miss Montreal, werd afgelopen najaar uitgezonden, maar was al in 2019 opgenomen. Vanwege de coronamaatregelen werd het veertiende seizoen niet op Ibiza opgenomen, maar op een boerderij ergens in Zuid-Limburg. Jan Smit is dit jaar weer terug als presentator.

Hieronder lees je wie alle deelnemers van dit jaar zijn. Omdat wij erg van lijstjes houden, hebben we ze gesorteerd op het aantal Top 40-hits dat ze gescoord hebben. Scrol ook zeker door tot beneden. De afgelopen jaren hebben hebben namelijk verschillende artiesten dankzij het programma hun Top 40-debuut gemaakt. Denk maar aan namen als Davina Michelle, Emma Heesters en Tino Martin, die nu niet weer weg te denken zijn uit het hitparadelandschap. Hoewel je onderste namen nu misschien nog niet kent, kan het zomaar zijn dat ze over een paar maanden hun eerste top 10-hit op zak hebben.

1. Roel Van Velzen

2. Alides Hidding

3. Belle Perez

4. Joe Buck

5. Anneke van Giersbergen

5. Bökkers

7. Karsu

  • Vooralsnog geen hits of tips, maar wel miljoenen views op YouTube en winnaar van de Edison Jazzism Publieksprijs in 2016