Ariana Grande reageert op overlijden ex Mac Miller

- Nieuws

 Overleden Mac Miller Ariana Grande
Arianagrandemacmiller

Terwijl andere artiesten vrij snel na het overlijden van Mac Miller hadden gereageerd, laat de ex van Mac Miller, Ariana Grande, afgelopen zaterdagnacht pas iets van zich horen. 

Foto

Na meer dan 24 uur na de dood van Ariana Grande haar ex, Mac Miller, heeft ze gereageerd met een foto van hem. De foto op Instagram kreeg binnen erg korte tijd al meer dan twee miljoen likes en inmiddels heeft de foto al meer dan 10 miljoen likes. Maar haar 128 miljoen volgers kunnen geen reacties plaatsen onder de foto. Waarschijnlijk om negatieve reacties te voorkomen. 

Break up

Afgelopen mei ging het stel na een relatie van bijna twee jaar uit elkaar. Een grote oorzaak van de break up zal Miller zijn drank- en drugsprobleem zijn geweest wat na de break up nog meer verergerde. Ariana Grande, die vlak na de break up zich verloofde met komiek Pete Davidson, heeft hierdoor al veel kritiek gehad. Zij zou volgens velen schuldig zijn aan Miller zijn drank- en drugsprobleem. Toen Mac Miller in mei met drank op werd betrapt achter het stuur, kreeg Grande ook al een hele lading negatieve reacties over haar heen. Zelf reageert ze hier op; ''ik ben geen babysitter of moeder en geen enkele vrouw moet het gevoel hebben dat ze dat moet zijn''. Ook liet ze destijds weten in een bericht zich zorgen te maken om haar ex. 

Samenwerking

De twee zijn al jaren vrienden, zo is in 2013 Miller te zien in de videoclip van het nummer The Way van Ariana Grande. Ookal zijn de twee zoenend te zien in de clip, bleven ze volhouden gewoon vrienden te zijn. In 2016 kregen ze toch een relatie en werkte ze nog meerdere keren samen. Ook was Miller was een grote steun voor Ariana Grande in de nasleep van de dodelijke aanslag na haar concert in Manchester vorig jaar. Bij het benefietconcert voor de slachtoffers en nabestaanden trad het stel nog samen op. Zie clip hieronder:

Album

Vorige maand kwam Mac Miller zijn album Swimming uit. Hierop is al te horen dat de rapper het zwaar heeft, hij rapt dat hij veel piekert en dat zijn mentale gezondheid op het spel staat. Eind oktober dit jaar had Mac Miller een tour gepland door Amerika, de tour is afgelopen weekend afgelast. 

View this post on Instagram

Tour. Link in Bio.

A post shared by Mac (@macmiller) on

Foto: BSR Agency

 

Lees ook: Rapper Mac Miller (26) overleden

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!