'Niets verdacht aan dood Avicii'

- Nieuws

 Avicii
Avicii

Inmiddels zijn er twee autopsies verricht op het lichaam van Avicii en die hebben geen bijzonderheden aan het licht gebracht.

Officieel worden er geen mededelingen gedaan rond de doodsoorzaak van Avicii maar een anonieme politiemedewerker liet het Zweedse SVT wel weten dat er geen verdachte omstandigheden zijn rond de dood van Avicii. De dj en producer overleed afgelopen vrijdag in Oman waar hij met vrienden was.

Tijdens beide schouwingen zijn geen aanwijzingen voor een misdrijf aan het licht gekomen en ook zijn er geen verdachte omstandigheden. Volgens SVT is inmiddels ook het lichaam van Avicii vrijgegeven waarmee de familie het stoffelijk overschot kunnen over laten brengen naar Zweden.

Het Zweedse blad Expressen deelde afgelopen weekeinde dat Avicii het naar zijn zin had tijdens een vakantie in Oman. Hij verbleef in het Muscat Hill Resort en genoot van het land en de zee waar hij geregeld aan het kitesurfen was. De dj had zelfs plannen zijn verblijf met enkele dagen te verlengen.

Afgelopen zaterdag kwamen duizenden fans van Avicii samen op het Sergels Torg-plein in Stockholm om de dj te eren. Ze hielden daar ook een minuut stilte.

(Foto: BSR Agency)