Lenny Kravitz en Guns N' Roses op tour

- Nieuws

 Guns N' Roses Alice In Chains Lenny Kravitz

Guns N' Roses start deze zomer hun Not in This Lifttime Tour. Met de tour doen de rockers veelal kleine zalen aan in plaats van de grote locaties.

De band krijgt goed gezelschap: vanaf 23 juni tot 3 juli zal Alice in Chains de optredens ondersteunen. Vervolgens neemt Lenny Kravitz het van hem over tot 24 juli. 

 

Lenny vertelde in een interview met Rolling Stone dat hij het bijzonder vindt om een serie optredens te doen met de rockband. "Normaal gesproken doe ik zulke optredens niet. Maar soms moet je dingen voor de lol doen, voor de ervaring. Ik kijk er naar uit om met ze te spelen en hun comeback te vieren." 

 

Voor Kravitz  is het niet alleen een muzikale reünie:  "Ik ging naar dezelfde middelbare school als Slash. Ik ken Axl, Slash en Duff sinds het begin. We werden tegelijk bekend en we werkten samen."

 

De laatste keer dat de Kravitz en de band samen op het podium stonden was in '92 in Parijs. "Ik herinner mij de tijd nog goed omdat we allemaal in het Hôtel de Crillon sliepen en we allemaal voor een paar dagen in Parijs waren. Het was erg leuk", herinnerde Lenny zich.