Janet Jackson hervat tournee

- Nieuws

 Janet Jackson
Janet Jackson hervat tournee

De afgelopen dag hebben fans op internet naar een aftelklok gekeken op de website van Janet Jackson. Aan het einde verscheen maandag een filmpje van Janet Jackson.

“Hallo allemaal, ik ben het, Jan. Voor het geval jullie me niet herkennen want ik ben wat aangekomen sinds ik de baby heb gekregen. Hij is zo gezond, zo mooi, zo lief. Dit bericht zou ergens anders over moeten gaan maar dat vertel ik dadelijk. Ja, ik ben gescheiden van mijn man. We zijn in de rechtszaak en de rest is in de handen van God”, zo zei ze.

Daarna vertelde Janet dat ze dit jaar haar tournee weer gaat oppakken, zoals ze had beloofd. “Ik heb besloten de naam te veranderen – State Of The World Tour. Het gaat niet over politiek, het gaat over mensen, de wereld, relaties en gewoon liefde. Ik kan niet wachten jullie te zien vanaf 7 september.”


De 50-jarige zangeres hervat haar tournee in Houston waarmee ze tot en met 17 december totaal 56 shows zal doen in de Verenigde Staten. Wanneer en of Jackson terugkeert naar Europa is nog onduidelijk. Met haar Unbreakable Tour zou ze op 2 mei 2016 de Ziggo Dome aandoen, maar die show werd uitgesteld.