DJ Paul Elstak verhuist studio

- Nieuws

 DJ Paul Elstak
DJ Paul Elstak verhuist studio

Hij heeft nu nog een studio aan huis in Barendrecht, maar komende maand zal de Kind Van De Duivel-dj ermee verhuizen naar een ruimte in het Dolhuis in Dordrecht.

De vrouw van de 51-jarige Top 40-veteraan heeft een eigen bedrijf en heeft de ruimte bij het huis nodig voor haar werkzaamheden. Daarom verkast hij naar de Dordtse club. Paul zal daar niet de enige dj met een studio zijn: ook hardcore-dj's Neophyte en Panic hebben daar een eigen plek om hun tracks op te nemen.

Het Dolhuis is voor hem geen onbekende plek. Al sinds halverwege de 90's maakt hij er muziek, maar vooral met andere artiesten. Momenteel werkt hij er aan een track voor zijn eigen show in Ahoy' Rotterdam, komende maand. 

Familieman
Tegenwoordig doet hij rustiger aan. De dj heeft drie kinderen, waarvan de jongste - de 3-jarige Chase - binnenkort 4 wordt. Waar hij bij de opvoeding van zijn 27-jarige en 21-jarige dochter veel minder aanwezig was, heeft hij nu meer tijd om het opgroeien van zijn zoon mee te maken. In het AD vertelt hij: "Vorige week zijn we naar Lego Batman geweest. Daar zaten we dan, beiden met een 3D-brilletje op. Kon ik mooi even een tukje doen."

In de toekomst wil de dj weer flink wat tracks uitbrengen. "Chase gaat straks naar school. Dan heb ik weer veel tijd om in de studio te werken." Dankzij zijn vrouw Kristel heeft hij ook geen geldzorgen meer. "Ik heb aan het einde van de 90's dankzij een foute boekhouder veel geld verloren."

"Ik kreeg stress, aangezien ik nauwelijks boekingen had." Met een huishoudboekje heeft Paul zijn leven weer op de rit, al kost dat soms nog moeite volgens zijn vrouw. "Hij heeft twee enorme gaten in zijn handen."