Diana Ross roept dochter het podium op

- Nieuws

 Diana Ross

Tijdens een concert in Las Vegas op 15 november riep Diana Ross haar dochter het podium op om een nummer te zingen.

Dochter Tracee Ellis Ross was overdonderd toen haar moeder haar onverwachts vroeg om het podium op te komen en het nummer Lady Sings The Blues te zingen. Ze vertelt dat ze eerst dacht dat haar moeder haar broer, Evan, riep aangezien hij zelf ook een zanger is en Tracee een actrice is. Maar toen realiseerde ze zich dat ze haar naam zei, en zonder na te denken liep ze richting het podium.


Tracee vertelt dat ze vroeger erg verlegen was maar nu niet meer zo bang is. “Ik word nog wel vaak nerveus maar ik laat het me nooit tegenhouden, en ik ben zeker niet bang om op te treden. Maar op de een of andere manier, tegen de tijd dat ik op het podium stond, voelde het alsof ik weer 6 jaar oud was!”


“Het is geen grap om te moeten zingen als dochter van DIANA ROSS, laat staan als je naast haar op het podium staat. Plus, als je nerveus bent is het moeilijk om te luisteren, ademen en aanwezig te zijn. Dit is allemaal erg belangrijk als je aan het zingen bent! [...] De druk is niet te beschrijven, de angst om mijn stem te laten horen als dochter van Diana Ross.”