Cheryl Cole krijgt aanbiedingen

- Nieuws

 One Direction Cheryl Cole
Cheryl Cole krijgt aanbiedingen

Cheryl Cole en Liam Payne zijn begonnen aan een nieuw hoofdstuk in hun leven na de geboorte van hun eerste zoon.

“Ik ben ontzettend gelukkig dat ik onze baby in deze wereld heb mogen verwelkomen. Het is een moment dat ik nooit zal vergeten voor de rest van mijn leven en is mijn meest geliefde moment dat ik tot nu toe heb mee mogen maken”, zo schreef hij op Twitter. De One Direction-zanger bedankte iedereen maandagavond voor alle felicitaties die hij mocht ontvangen. De zoon van Cheryl Cole en Liam Payne werd vorige week geboren.


Inmiddels heeft Liam flink wat handigheid gekregen in het verschonen van luiers, zo laat hij weten. Hij deelde een filmpje uit Friends waarin Ross ‘No! No! No!” roept met de tekst “Als de vierde luier nodig is in vijf minuten tijd.”
 

Aan het begin van haar zwangerschap was Cheryl Cole nog in de opname-studio te vinden en bezig met nieuwe muziek. “Het is niet haar nummer 1-focus meer, hoewel het maken van muziek voor haar een grote passie blijft”, zo vertelde een insider aan The Sun. Toch liggen er verschillende nieuwe kansen voor de verse moeder: “Ze is het nieuwe gezicht op de babymarkt en is inmiddels overspoeld met aanbiedingen om het gezicht te worden van verschillende babyproducten.”
 

When the fourth nappy happens in 5 minutes pic.twitter.com/cQfH9X0wAG

— Liam (@LiamPayne) March 28, 2017