Alarmschijf voor Human van Rag 'n' Bone Man

- Nieuws

 Rag'n'Bone Man
Alarmschijf voor Human van Rag 'n' Bone Man

Rag 'n' Bone Man pakt deze week de Alarmschijf, met het diepe Human. Waarschijnlijk ken je hem van één van de grote festivals deze zomer.

Rag ‘n’ Bone Man was laatst nog te gast bij De wereld draait door, stond in juli nog op het North Sea Jazz Festival en hij speelde in augustus op Lowlands. Als je die optredens hebt gezien, dan is zijn donkere, diepe stem je vast nog bijgebleven. En is het niet zijn stem, dan kun je ongetwijfeld zijn opvallende voorkomen weer snel op je netvlies krijgen.

Rory Graham, zoals Rag ‘n’ Bone Man echt heet, is dan ook geen doorsnee zanger. De Londenaar maakt muziek, die een combinatie is van hiphop, soul en blues. Dat is niet gek, want hij groeide op in een buurt waar hiphop overal om hem heen te horen was. Als kind luisterde hij dan weer veel naar blues.

Human is de voorloper van zijn nieuwe album, dat later dit jaar uit zal komen. In de track verontschuldigt de zanger zich. Hij is ook maar een mens en je moet hem niets kwalijk nemen. Hij kan ook niet alle problemen in de wereld oplossen. Een gevoel dat ieder mens ongetwijfeld weleens bekruipt en dat door de indrukwekkende stem van Rag ‘n’ Bone Man vol hartstocht over je wordt uitgestort. De komende week check je Human extra vaak op Radio 538.