Aaliyah te horen op mixtape van Timbaland

- Nieuws

 Aaliyah Timbaland

De producer heeft aangekondigd dat op zijn nieuwe mixtape een nog niet eerder verschenen nummer van de in 2001 overleden Aaliyah te horen zal zijn.

Timbaland vertelt dat het al een tijdje geleden is dat hij nieuwe muziek heeft uitgebracht. "Ik heb veel tijd besteed aan dit project en ik kijk er erg naar uit om nieuwe muziek aan mijn fans te geven en zo het jaar af te sluiten."
 
De mixtape King Stays King, die vanaf eerste kerstdag gratis beschikbaar zal zijn via My Mixtapez, zal onder andere nummers van Aaliyah, Young Thug, Rich Homie Quan, Mila J en Blaze bevatten, meldt OnSmash.
 
Timbaland en Aaliyah hadden een erg goede band. Volgens geruchten heeft hij haar zelfs leuk gevonden, maar heeft hij vanwege hun leeftijdsverschil besloten om haar als zusje te zien. 
 
Aaliyah overleed in 2001 op 22-jarige leeftijd toen het vliegtuig waar ze in zat neerstortte. Dit gebeurde nadat ze de videoclip 'Rock the Boat' op de Bahama's had opgenomen. Het vliegtuigje bleek te veel personen en bagage aan boord te hebben gehad en de piloot had nooit mogen vliegen. Hij had niet de juiste certificaten en hij bleek alcohol en cocaïne te hebben gebruikt.