Jarig: Tony Junior

- Jarig

 Tony Junior
Tony Junior 2018

Tony Junior is al jaren een wereldberoemde dj. Voor zijn vak vliegt hij de hele wereld over om shows te doen. Maar ook in Nederland wordt de Utrechtse dj steeds bekender. Vandaag is hij jarig. Gefeliciteerd!

Tony Junior stond in 2010 in de Top 40 met zijn remix van het nummer Loesje. Hij behaalde de dertiende plek en dit was het begin van zijn carrière als wereldbekende dj.

Check hieronder de highlights uit het leven van Tony Junior. Meer weten over dj? Lees de biografie van Tony Junior.


Jeugd Tony Junior
Tony heeft een erg moeilijke jeugd gehad. Zijn ouders hadden vaak ruzie en Tony had hier veel last van. Op zijn rug heeft hij een tatoeage met een herinnering aan deze periode. Gelukkig is het goed gekomen en is hij met zijn familie weer helemaal gelukkig.

View this post on Instagram

you’re more than just a memory..

A post shared by TONY JUNIOR (@tonyjuniorofficial) on

Begin carrière 
Tony begon met muziek maken toen hij heel erg jong was. Het eerste instrument dat hij kon bespelen waren drums. Dit deed hij in de Starsound Studio bij zijn huis, waar hij ook drumles gaf aan zijn vriendjes. Later is Tony muziek gaan produceren op de computer.

View this post on Instagram

STUDIO

A post shared by TONY JUNIOR (@tonyjuniorofficial) on

Luipaardprint
Tony is gek van luipaardprint. Met een auto, scooter én een tatoeage in deze print is dat niet te missen. Wel biechtte de dj in een interview op dat het allemaal begonnen is als grapje.

View this post on Instagram

nawww mann, u cannottt do...

A post shared by TONY JUNIOR (@tonyjuniorofficial) on

Doorbraak Tony Junior
In 2010 brak Tony door met een remix van het nummer Loesje. Dit bracht hem de nodige samenwerkingen. Tony heeft inmiddels nummers gemaakt met onder andere Mr. Polska en Tiësto.

Liefdesleven Tony Junior
Momenteel is Tony gelukkig samen met zangeres Maan. Maan is niet zijn eerste liefde: hij had de afgelopen jaren ook een relatie met Dionne (YouTuber) en daarvoor met Kelly Spronk (model).

Tony Junior 2018
Tegenwoordig kennen we Tony Junior niet alleen van zijn muziekcarrière. Zo verscheen hij dit seizoen als kandidaat in Expeditie Robinson. In de vijfde aflevering besloot hij naar huis te gaan, vanwege heimwee. Uiteindelijk is muziek maken het allerbelangrijkste voor hem: zo bracht hij vorige week een single uit met Niels Geusebroek en tourt hij de hele wereld over.

View this post on Instagram

WIE DENK JE DAT ER GAAT WINNEN???

A post shared by TONY JUNIOR (@tonyjuniorofficial) on

Tony viert zijn verjaardag samen met Steve Lukather (Toto), Elvin Bishop en Manfred Mann. Toen de dj werd geboren stond Milli Vanilli - Girl I'm Gonna Miss You op #1. Ook weten welke hit op jouw geboortedag bovenaan de hitlijst stond? Check de calculator.

Grootste Top 40-hit van Tony Junior
Loesje - Tony Junior (2010, 7 weken)
Check de songtekst

(Foto: BSR Agency)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!