New Releases: Maan brengt nummer uit met haar ex

- Releases

 Dua Lipa Dotan Tony Junior Maan
Maan 2020

Vrijdag is dé dag van nieuwe muziek. Daarom check je hier de nieuwste en meest opvallende tracks, zodat je niets hoeft te missen!

7 MAANDEN - Maan ft. Tony Junior
Deze week komt Maan met haar eerste 'echte' studioalbum in het Nederlands. Hiervoor heeft de zangers voornamelijk single's en ep's uitgebracht. Op haar niewe album Onverstaanbaar staat ook een nummer met haar ex Tony Junior. Het nummer heet 7 maanden en ze zingt hier over de periode in het hele prille begin van hen samen. Zoals Maan zelf zegt is dit het enige nummer van het hele album dat ze helemaal zelf heeft gemaakt, ze heeft hier geen hulp gehad van een professionele singer-songwriter zoals bij de andere tracks van de plaat. 

BLEEDING - Dotan
Na het schandaal rondom Dotan van bijna twee jaar geleden heeft de zanger nog maar twee nieuwe nummers uitgebracht. In 2019 bracht hij de tracks Numb en Letting Go uit. Deze week kan de zanger weer een nieuw liedje aan deze rij toevoegen. Bleeding is de nieuwe single van Dotan en heeft weer de rustige en gevoelige sound als we van Dotan gewend zijn. 

PHYSICAL - Dua Lipa
Dit jaar komt Dua Lipa met een nieuw album. Haar huidige Top 40-hit Don't Start Now is één van de nummers die op dat album staat en deze week brengt ze nog een nummer uit die op haar plaat zal gaan staan. Dit nummer heeft Physical en haar album zal Future Nostalgia gaan heten. 

RODEO - Lil Nas x feat. Nas
Lil Nas X kennen we natuurlijk van zijn Top 40-hit Old Town Road waarmee hij begin deze week nog een Grammy mee binnen sleepte. Ook komt de rapper deze week met een nieuwe nummer: Rodeo. Dit nummer maakte hij met de Amerikaanse rapper en acteur Nas. 

(Foto: Instagram)