Tipparade: Snelle hoogste nieuwe

- Hitlijsten

 Kris Kross Amsterdam Di-Rect Armin Van Buuren A$AP Rocky Alan Walker Snelle Nielson

In de nieuwe Tipparade voert Snelle met Reünie een rij van vijf binnenkomers aan.

Twee tracks van vorige week mogen nu het label ‘hit’ dragen nu ze de oversteek naar de Top 40 hebben weten te maken. Dat lukt Choir (van Guy Sebastian) en Mother’s Daughter (van Miley Cyrus) nu al acht weken lang niet en daarmee zijn het de langst genoteerde nummers in de Tipparade.

De Alarmschijf van deze week, These Are The Times van Martin Garrix en Jrm, moet nog een weekje langer in de Tipparade verblijven maar is met 27 plaatsen winst wel de snelste stijger in de Tipparade.

De volledige Tipparade bekijk je hier

24 (--) REÜNIE- Snelle
Inmiddels hebben we Snelle dit jaar al met Scars en Plankgas mogen verwelkomen in de Top 40. Met zijn nieuwste track Reünie snijdt Snelle een actueel onderwerp aan: pestgedrag. De rapper heeft een schooltijd moeten doormaken waarbij hij geregeld mikpunt was van pesterijen. Hij kijkt uit naar de reünie met zijn oud klasgenoten. Niet zo zeer uit rancune maar wel vanwege het feit dat hij het inmiddels heeft weten te maken in de muziekwereld en daarmee is hij ‘dé man’ op de reünie.

27 (--) SOMETHING REAL- Armin van Buuren & Avian Grays feat. Jordan Shaw
Het zijn hoogtijdagen voor de feesten en de festivals. En dus ook voor Armin van Buuren. Van Ibiza naar de Oekraïne en tussen de vrijdag en zondag op Tomorrowland is hij zaterdag ook nog te zien in Malta. In zijn nieuwe set zal hij ongetwijfeld zijn nieuwste track Something Real hebben zitten en wellicht wel met de livevocalen van Jordan Shaw. Ondertussen staat de dj ook nog eens stevig in de hoogste regionen van de Top 40 met Hoe Het Danst dat momenteel zijn 34e Top 40-hit is.

28 (--) BE STRONG- Di-Rect
Op het album ‘De Duif Sessions’ stonden twee nieuwe tracks van Di-Rect: Devil Don’t Care en Be Strong. Die eerste wist in april de Tipparade niet te ontglippen en nu volgt een nieuwe poging met Be Strong. Deze week is de track Topsong op NPO Radio 2 en dat zal het nummer ongetwijfeld een enorme boost geven.

29 (--) IK STA JOU BETER- Kris Kross Amsterdam & Nielson
In februari woedde een verhitte strijd in de Top 40 tussen Kris Kross Amsterdam en Nielson. In de week dat Hij Is Van Mij de eerste plaats wist over te nemen van Sweet But Psycho sloot IJskoud aan op de tweede plek. Vijf weken lang stonden de twee tracks in dezelfde volgorde op de plekken 1 en 2 tot Als Het Avond Is eerst Nielson en daarna ook Hij Is Van Mij wist te overtreffen. Die strijdbijl is nu duidelijk begraven want het trio heeft voor hun nieuwste single Nielson weten te strikken: Ik Sta Jou Beter.

30 (--) LIVE FAST- Alan Walker & A$AP Rocky
In ons land zullen we Alan Walker deze zomer niet zien want zijn agenda staat vooral vol met shows in de Verenigde Staten en Azië. Mocht je de Noorse dj nog in de buurt willen zien dan staat hij deze zaterdag in het Duitse Frankfurt An Der Oder. Muziek van Alan Walker ga je de komende tijd zeker wel horen want met Live Fast is er een opvolger van Diamond Heart, zijn meest recente Top 40-hit die begin juni uit de lijst verdween na 23 weken. Op Live Fast is ook A$AP Rocky te horen en daar hebben we al een tijdje niets meer van gehoord in ons land. Het laatste relevante wapenfeit was in 2015 Good For You, de track met Selena Gomez.