Tiësto weer meest gestreamd

- Hitlijsten

 Tiësto
Tiësto weer meest gestreamd

The Business stelt orde op zaken in de Streaming Top 40 waardoor Tiësto nu voor een tweede week de lijst weet aan te voeren.

Op 12 december werd Tiësto van de eerste plaats geduwd door All I Want For Christmas Is You. De hit van Mariah Carey was de afgelopen vier weken dan ook de meest gestreamde hit van ons land. Vorige week stonden er 7 kersthits boven The Business van Tiësto. Wel is de hit van de Nederlander nu voor de zesde week de populairste release op streaming met een track die in 2020 is verschenen.

Voor Tiësto nadert nu wel serieuze concurrentie in de lijst want Nu Wij Niet Meer Praten staat voor het eerst op nummer 2. Alle kersthits weggelaten stonden Jaap Reesema en Pommelien Thijs ook de twee afgelopen weken direct achter The Business maar het duo weet nu ook het verschil serieus te verkleinen. Opvallend is ook dat Head & Heart van Joel Corry en MNEK nu voor het eerst bij de drie meest gestreamde tracks van ons land staat.

Saaff, vorige week de enige echt nieuwe release die binnen wist te komen in de Streaming Top 40, weet nu 26 plekken winst te pakken en is daarmee, op nummer 14, de snelste stijger. In de lijst van deze week is geen enkele zakker of zittenblijver te bespeuren en dat zagen we vorig jaar in de week na kerst ook in de lijst. Toen, in 2019, telde die lijst 19 binnenkomers waar dat er deze week 24 zijn. Zowel Blinding Lights (van The Weeknd) als Dance Monkey (van Tones And I) keren terug in de lijst in een 53e week en daarmee zijn dat meteen ook de langst genoteerde tracks in de lijst. Van de vijf nieuwe binnenkomers is Anyone van Justin Bieber op nummer 25 de hoogste. Onder de nieuwelingen zien we ook Happy New Year van ABBA dat nog niet eerder in de Streaming Top 40 stond.

De volledige Streaming Top 40 bekijk je hier.

1 ( 8) THE BUSINESS- Tiësto

14 (40) NECKLESS- Saaff 

25 (--) ANYONE- Justin Bieber 

28 (--) PARADISE- Meduza & Dermot Kennedy 

33 (--) HAPPY NEW YEAR- ABBA 

37 (--) AFTERGLOW- Ed Sheeran 

39 (--) MARBELLA- Dopebwoy feat. 3robi & SRNO