Streaming Top 40: Ladada (Mon Dernier Mot) 3e week op 1

- Hitlijsten

 Claude
Streaming Top 40: Ladada (Mon Dernier Mot) 3e week op 1

We gaan in de tweede week van 2023 verder met een ongewijzigde top 4.

Dat betekent dat Claude met zijn aanstekelijke Ladada (Mon Dernier Mot) voor de derde week op nummer 1 staat. Stiekem (van Maan en Goldband) en Calm Down (van Rema en Selena Gomez) staan op de plekken 2 en 3. Noodgeval schoot vorige week weer de top 10 in en deze week staat de eerste hit van Goldband opnieuw op nummer 5. De band uit Den Haag stond al twee keer eerder op nummer 5. Nog niet eerder stonden Boaz, Karel en Milo tegelijkertijd met twee tracks in de top 5.

Trobi, Ronnie Flex en Bilal Wahib kwamen vorige week binnen in de Streaming Top 40 op nummer 23. Deze week stijgen ze flink door met Love Song. Met 17 plaatsen winst is het, op nummer 6, zelfs de snelste stijger. Ook Paracetamollen, op nummer 7, staat in de top 10. Voor Flemming is daarmee zijn vierde top 10-hit in de Streaming Top 40 een feit.

De snelste zakker staat op naam van Broederliefde en KA. Stunten stond eerder drie weken op nummer 6 en nu is dat, met 6 plaatsen verlies op nummer 23, de snelste zakker. Probleem van Boef en Cristian D is de hoogste van vier nieuwe binnenkomers op nummer 25.

De volledige Streaming Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) LADADA (MON DERNIER MOT)- Claude

25 (--) PROBLEEM- Boef ft Cristian D

32 (--) CELESTIAL- Ed Sheeran

34 (--) BRIGHT EYES- Rondé

40 (--) STAR WALKIN’ (LEAGUE OF LEGENDS WORLDS ANTHEM)- Lil Nas X