Streaming Top 40: Claude 4e week op 1

- Hitlijsten

 Claude
Streaming Top 40: Claude 4e week op 1

Ladada (Mon Dernier Mot) houdt vrolijk stand als de meest gestreamde track van ons land.

Met de overmacht die Claude inmiddels voor de vierde week heeft in de Streaming Top 40 weet hij opnieuw Stiekem van Maan en Goldband achter zich te houden. Die track staat daardoor nu voor de vierde week achter Ladada (Mon Dernier Mot) op nummer 2. Nieuw in de top 3 is Probleem van Boef en Cristian D. Voor Boef is het zijn 19e top 3-notering in de Streaming Top 40. Cristian D stond pas een keer bij de drie meest gestreamde hits van ons land. Op Als Je Bij Me Blijft werkte hij ook samen met Boef en waren ook Ronnie Flex, Bilal Wahib en $hirak van de partij. Probleem is, met 22 plaatsen winst, de snelste stijger in de lijst.

Dat de muziekindustrie uit de winterslaap komt is duidelijk te zien aan het aantal binnenkomers. Zo telt de lijst deze week zeven nieuwe binnenkomers waarbij Sure Thing van Miguel eigenlijk al een oude track is met een release uit 2010. De hoogste binnenkomer is net voor Suzan & Freek die met Slapeloosheid op nummer 17 weten binnen te komen. De aanlooptijd van Miley Cyrus was een week korter maar haar nieuwste track, Flowers, weet nu al te debuteren op nummer 18. Daarmee geeft de 30-jarige zangeres uit Tennessee aan dat we de komende weken zeker rekening met Flowers moeten houden.

Voor Meteoriet van Antoon en Dopebwoy is de achteruitversnelling ingeschakeld. De track wist vorige week, in de negende week, de hoogste positie op nummer 18 te bereiken. Deze week gaan er 15 plekken af en daarmee is Meteoriet op nummer 33 de snelste zakker.

De volledige Streaming Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) LADADA (MON DERNIER MOT)- Claude

17 (--) SLAPELOOSHEID- Suzan & Freek

18 (--) FLOWERS- Miley Cyrus

22 (--) IN SPANJE- Mart Hoogkamer

25 (--) SHAKIRA: BZRP MUSIC SESSIONS, VOL. 53- Bizarrap & Shakira

28 (--) IK SPACE- Bilal Wahib & Fabiënne Bergmans

36 (--) I’LL BE WAITING- Cian Ducrot

37 (--) SURE THING- Miguel