Stiekem 3 weken meest gestreamde hit

- Hitlijsten

 Maan Goldband
Stiekem 3 weken meest gestreamde hit

Maan en Goldband staan ook deze week op de eerste plek van de Streaming Top 40.

Het is de derde week dat Stiekem de lijst weet aan te voeren. Wel weet Boef in de tweede week een enorme jump te maken door met Ff Ademen Jij van 10 naar twee te springen. Vorige week was dat de enige nieuwe track die we in de Streaming Top 40 konden verwelkomen. Deze week telt de lijst nipt twee nieuwe hits met Je Verdient Beter (van Ka en Willem) op 23 en 10:35 (van Tiësto en Tate McRae) op nummer 40.

Na drie weken op nummer 4 weten Oliver Tree en Robin Schulz nu voor het eerst de top 3 van de lijst te bereiken. Ook Claude komt met Ladada (Mon Dernier Mot) voor het eerst in de top 10. Met 11 plaatsen winst is hij zelfs de snelste stijger. In omgekeerde richting zien we twee hits 7 plaatsen inleveren. Daarmee komt Snap (van Rosa Linn) op nummer 24 en valt Last Last (van Burna Boy) naar nummer 38.

Calm Down van Rema en Selena Gomez staat voor het eerst na 18 weken niet meer in de top 3. Dezae week levert de ex-nummer 1 zelfs vijf plaatsen in en komt daarmee op nummer 7. All I Want For Christmas Is You van Mariah Carey staat inmiddels twee weken langer dan Calm Down in de lijst. De jaarlijks terugkerende kersthit stond nog niet eerder zo vroeg al zo hoog genoteerd; deze week pakt de hit in de 35e week tien plaatsen winst op nummer 13.

Bekijk hier de volledige Streaming Top 40.

1 ( 1) STIEKEM- Maan ft. Goldband

23 (--) JE VERDIENT BETER- Ka feat. Willem

40 (--) 10:35- Tiësto feat. Tate McRae